Lilli-tyttö lähti tänä aamuna isän kanssa rekan kyydissä mummolaan Pudasjärvelle. Boksissa oli rekan hytissä eikä kovempi moottorin ääni tuntunut haittaavan mitään, autot on niin kivoja vempeleitä. Perillä tyttöä oltiin paijattu kovasti ja Tommin yli 80-vuotiaalla mummolla oli meinannut kyynel vierähtää onnesta kun Lilli oli sylissä istunut ja nuollut naamaa. Huom! Lilli osaa käyttäytyä kylässä, vieraita se ei ole vielä kertaakaan purrut ;)Ensi kesänä saadaan sitten lampaita mummolaan. Kylläpä koirilla sitten kelpaa siellä kyläillä :) Pudasjärven kyläilyn jälkeen Lilli tuli käymään työpaikkallani ja tomerasti tyttö porhalsi uudessa paikassa.

Omalla pihalla on myös vauhti kiihtynyt. Olen tallanut pihalle lumihankeen Lillille erilaisia polkuja pitkin poikin ja niillä se käväsee aina spurtit vetäisemässä. Sille on tullut myös vakio kakkapaikka pihan nurkkaan, mikä onkin aika loistava juttu. Toki kakkoja muuallekkiin tulee, mutta tämä nurkka on se suosituin huussin paikka.

Tänään löytyi vaatehuoneesta kuivuneet kakkakikkareet ja nurkkaa oli termiitti käynyt syömässä. Sellaista sattuu kun Tommi nukahtaa päiväunilleen ja Lilliputti keksii sitten silläaikaa omia vinkeitään ;)

Sisun kanssa meillä peruuntui eilen agility pakkasen vuoksi. (Tupoksen hallia ei ole lämmitetty) Joten aattelin jos tänään illalla kävisi sitten active dogin hallilla vähän reenailemassa. Eilen vähän tottistelin Sisun kanssa pihalla ja ollaan muutenkin kerrattu hihnakäytöstä kaupunkialueella ;) Pyöräilijät ja räksyttävät koirat kun ovat kertakaikkisen kummallisia juttuja Sisustajan mielestä. Tänään jopa ohitimme täysillä räksyttävän pystykorvan kerrassaan mallikkaasti kadulla, edistymme siis ;)