Sisu poika sairastui tammikuussa kennelyskään joten reenit päästiin aloittamaan vasta helmikuun alussa. Nyt ollaan siis mukana activedogin ja jokisaaren minnan reeniporukoissa, lajina siis agility. Sisu on reenannut nyt useamman kerran viikossa agia, korvaamme tammikuulta pois jääneitä kertoja ja otin myös avaimen hallille että pääsee itsenäisesti reenaamaan. Viime viikonloppuna kävimme myös Mika Moilasen vetämässä agility valmennuksessa. Sieltä saimme eväiksi menoa ja meininkiä radalle sekä siipi-käännös harjoittelua.

Eilen kävimme taas activedogin reeneissä, Sisu oli aika näpäkkänä ja mennä porhalsi oikein mallikkaasti. Samaa ei voi sanoa ohjaajasta, kämmäilin melko urakalla. Joten ei se auta kun jatkaa reenia kahta kauhiammin, sääliksi käy niitä vetäjiä kun ohjaajat kämmäröivät vaikka miten yritetään toitotttaa :D

Tavoitteena meillä on päästä tämän vuoden puolella kuitenkin päästä mukaan edes muutamiin kisoihin Sisun kanssa. Ollaan myös menossa toukokuussa jälkileirille sekä kesällä paimennusleirille (Lilli paimentaa ja Sisu varmaankin tottistelee ja otetaan jotain pk-lajeja myös) suunnitteilla olisi myös joku kolmaskin leiri, pk- tai agility. Katsotaa nyt miten paljon lomaa saadaan leirejä varten. Hakua aijotaan myös Sisun kanssa jatkaa, mutta kisaamistavoitteita ei meillä siinä lajissa ainakaan toistaiseksi ole.

Muuten Sisun päivät täyttyvät Tommin ja minun kanssa peuhaamisesta. Ja onhan se melkoinen sylivauvelikin. Laitanpa muutaman todistusaineiston: