Tänään aloitimme aamun tallihommilla ja Lillukka oli tosi reippaana mukana. Yritti kokoajan pomppia kottikärryn kyytiin kun se oli täynnä niin kerrassaan ihania kakkakikkareita. Ja kun lakaisin käytävää niin Lilli yritti pyydystää harjaa ja hyökki siihen räksyttäen. Aikamoinen pakkaus ;)

Sitten yritin mennä päikkäreille, mutta Sisu ja Lilli molemmat kyyläsivät naamaani n. 10cm etäisyydeltä, niin ei oikein uni tullut silmään. Piti sitten herätä ja toppuutella kahta riehuvaa koiraa jotka olivat villintyneet liian isosta talosta missä vipeltää.

Seuraavaksi ajoimme Haukiputaalle activedogille. Lilli oli mukana alku- ja loppuverkoissa. Kävelimme viereisille soramontuille ja siellä nakkelin Sisulle palloa. Sisu osasi olla sievästi eikä teilaillut Lilliä kertaakaan, sillä on vähän ollut tapana törmäillä koirakavereihin lenkeillä. Reenin ajan Lilli odotteli nätisti autossa, ei vikissyt yhtään kun kävin kuuntelemassa. Sisukin meni reeneissä vallan loistavasti! Kerrankin tuli hirmu hyvä fiilis kun ei ite kämmäillyt ohjauksissa. Harjoittelimme putken pimeää kulmaa, elikkä lähetettiin putken takaa koira hakemaan itse putken suu. Sisu osasi heti hakea oikean suun :) Toinen harjoitus oli puolivalssi ja tvistikäännös. Nämäkin sujuivat oikein hyvin ja lopuksi yhdistimme kaikki pienelle radalle. Sisu oli näpäkkä :) Myös kontaktit ja kepit sujuivat vallan mallikkaasti, JEE.

Lilli kävi muuten eilen ihan konaan suihkussa. Näytti tykkäävän kovasti hommasta. Sitten käärin sen pyyhkeisiin ja pikkuinen nukahti pyyhenyyttiin moneksi tunniksi ja oli kyllä niin lutusen näköinen.