Taas ollaan kotosalla ja viimein aikaa istahtaa koneen ääreen. Kävin siis katsastamassa jalkapalloa Walesissa viikonloppuna (ja olihan hyvä matsi kerrassaan!) Sisu oli sillävälin Kiimingin koirahoitolassa ja Lilli siskollani Annalla hoidossa. Molemmilla oli mennyt mukavasti. Sisu menee edelleen mielissään hoitolaan sisään ja tykkää kyllä henkilökunnasta. Oli se vaan tänään aika onnesta sekaisin kun aamulla hain sen kotiin. Ulvoi ja haukkui sekaisin ja hästäsi ja hulinoi :) Lilli puolestaan oli alkanut kaupunkilais tytöksi ja saanut hyvän kuurin hihnalenkkeilyä ja totuttelua kaikenmoisiin härdelleihin. Olipa käynyt tuttavien portugalin vesikoirankin kanssa hulinoimassa ja talliapulaisena ollut tietenni. Mä kun luulin että sieltä tulee ensimmäisenä iltana tekstiviesti että "tää on hirveä riiviö, mitä teen?" vaan saatiin sensijaa kuulla: Lilli on ihana ja kiltti ja ollut helppo hoitoinen! Wuhuu.

Tänään koirat oli ekan kerran viimein kaksin kotona sen normi työpäivän reilu 8h ja ihme ja kumma mitään ei oltu tuhottu. Wuhuu x 2! Olin jopa unohtanut kaikenmoisia saapikkaita pitkin lattioita, mutta Lilli ei ollut järsinyt niitä laisinkaan, vaan päättänyt muistuttaa minua unohtelusta pissimällä kenkäni sisään! No mielummin pissimällä kuin järsimällä ;) Niin tosiaan meillä ei koirat yleensä harrasta pitkiä päiviä yksin oleilua, meikäläinen tekee iltavuoroa ja Tommi aamuvuoroa, joten yleensä saavat nauttia isin ja äipän seurasta melkoisen paljon.

Mutta nyt yritän mennä pikkuhiljaa nukkumahommiin, saa nähdä onko kauhukaksikko samaa mieltä asiasta ;)

p.s. Lillukka kävi myös rokotuksilla ja häntä vähän jänskätti lääkäritäti. Päästiin pentukerhoon mukaan vaan saa nähdä miten meikäläisellä menee työt sen kanssa päällekkäin.