Kerettiinpä olla muutama päivä kotosalla ja taas lähdettiin reissunpäälle. Lähdimme siis Rukalle Kuusamoon ja koirat olivat reissussa mukana. Matkat meni oikein hyvin, molemmat nukkuivat hiljaa auton takaosassa. (Minulla on nyt sellainen pakettiauto missä vaan kaksi penkkiä edessä ja loput tilat sitten koirille) etupenkiltä kyllä näkee taakse, eli siinä välissä ei mitään seinää ole. Molemmilla koirilla on sitten omat häkit takana. Sisukin on tottunut häkkiinsä ja menee sinne oikein mielellään. (Tosin mieluiten se varmaan tönöttäisi etupenkillä ;))

Rukalla en tälläkertaa käynyt laskettelemassa vaan vietimme vaan aikaa mökillä takkatulen ääressä ja ajelimme ympäriämpäri etsien hyviä lenkkimaastoja. Ja löytyihän niitä maastoja sitten vaikka minkämoisia, lunta oli ihan hirmuisesti ja siinäpä oli Sisulla hommaa hakea keppiä umpihangesta, Lilli yritti olla apulaisena kepin hakemisessa (Eli siis roikkui siinä kepissä kun Sisu yritti pusertaa se suussa metrin kinoksissa)

Otin muutamia kuviakin koiruleista, mutta tietenni ei ole nyt piuhaa millä kuvat laittaa koneelle. Ensi viikolla olisi taas tarkoitus palata ruotuun ja aloittaa jälleen reenit :) Pitäisi pikkuhiljaa tulla myös tietoa siitä mahduttiinko Lillukan kanssa sinne pentukurssille.