Ja pääsimme siis Lillukan kanssa Marin ja Mikon oppeihin activedogille, todella mukavaa, hienoa, loistavaa ja upeaa. Kurssi alkaa luennolla tämän kuun lopussa. Itse mitä olen noita koulutuspaikkoja kierrellyt Oulun alueella niin on tämä meille kyllä mieluisin paikka ihan ehdottomasti.

Myös Sisun kanssa jatkuu agivalmennukset ensi kuussa, mikä tämäkin on oikein hurjan mahtavan ihanaa. Ajattelin tässä vaiheessa Sisun käydä leikkauttamassa. On tulossa niin hirmuisia reeniputkia ja kolme leiriä + kesä mätäkuineen että olisikohan se ajankohta nyt hyvä kun olisi muutama viikko taukoa ennen uuden agivalmennus jakson alkamista.

Vaalan kesäleirille piti tarkoin miettiä mitä lajia haluaisimme treenata eniten. Sisun kanssa kiinnostaa haku ja jälki mutta myös viesti, missä Sisu voisi olla melko elementissään muutamien kokeilujen perusteella. Haku minua ei kiinnosta kisaamis aikeissa koska aika ei yksinkertaisesti riitä treenata sitä lajia tosissaan. Jälkeä taas on helppo reenata suoraan kotipihasta alkavilla metsillä, mutta talvella sitä taas ei voi treenata ollenkaan. Hankalaa päättää ;) Ja sitten vielä kun pitäisi alkaa päättämään mitä lajeja Lillin kanssa aletaan touhuta. No ainakin jälki kiinnostaa. (+agi, paimennus, haku, vepe....) lajeja on liikaa :D

Tänään suuntaamme Sisun kanssa Marin agiharkkoihin, katsotaan miten meidän käypi :) Huomenna sitten Kemiin, jaiks. Lilliäkin käytin muuten vähän tutustumassa agiesteisiin Tommin avustuksella. Putkeen tyttö mennä hurautti monta kertaa ja oli makkarasta ja wubasta oikein onnellinen. Myös maneesireissulla tyttö oli mukana hevoshommissa ja intoutui lopulta ryntäilemään pitkin maneesia vaikka aluksi hieman pelottikin. Vikke-heppa ja Lillukka tulevat hyvin juttuun, kumpikin varoo vähän toistaan ja ovat ystävällisiä molemmin puolin.