Perjantaina kävimme Marin ohjauksessa activedogilla. Otimme alkuun tilannetiedon kaikkien kontakteista, ja Sisulla ne on melko hyvällä mallilla. Joskus saattaa tapahtua ryysäämistä makupala-alustalle, mutta yleensä kyllä pysähtyy kontaktille. Sitten oli melko vaikea (ainakin meille) ohjausharjoitus, mutta pääsimme kuitenni jopa neljän esteen yli tässä vaikeassa tehtävässä. Sitten Sisu oli minun edessä (nopea kun on) ja lopetimme siihen. Loppuun vielä putki-kepit sarjaa, mikä meni melko mukavasti :) Otin pihalla myös vähän tokoilua Lillin kanssa, lähinnä sivulle tulo harjoituksia, Lilli oli taas aika kätevä tyttö. Reenien jälkeen molemmat melkein uivat läheisillä soramontuilla, harmi kun ei ollut kameraa mukana :(

Lauantaina matkasimme Kemiin Mika Moilasen ohjaukseen. Valmennus meni aika vaihtelevasti, Sisulla petti keskittymiskyky alkuun koska Tommi oli mukana ja ihan hirveäähän on jättää Tommi ja mennä reenaamaan. Noh suuren taistelujen jälkeen kuitenkin saimme mielenkiinnon heräämään ja koiran työskentelemään. Myös Lillin veli Eppu oli Sisulle kova pala purtavaksi, monttu auki toljotti vaan siihen suuntaan. Jännä että valmennuksessa olleet koirat eivät kiinnosta lainkaan, mutta Eppu oli jotain ylitsepääsemätöntä ja kiinnostavaa. Oli meikäläisen hermot taas melkoisella koetuksella. Noh alkoi se Sisu sitten loppuun pelittää ja harjoittelimme takaa-käskyä neljän esteen pätkällä. Lopuksi vain hyppyytin Sisua niitä esteitä missä järjestyksessä sattuu lelulla palkaten että saatiin vähän menoa ja meininkiä kehiin. Varmaan oli Mikallakin kestämistä meidän rymysakin kanssa :D Tässäpä taas tuli ilmi että pitäisi reenata muuallakin kuin "omalla" hallilla kun koira ei kestä häiriötä uudessa paikassa.

Eppu ja Lilli kävivät siis leikkimässä samaan aikaan. Hyvin näyttivät toimeen tulevan. Ja Eppu oli kyllä komia kaveri ja jo selkeästi uroksen näköinen ja isompi kuin Lilli :) Illalla kävimme Lillin kanssa vielä harjoittelemassa kaupunkikävelyä kera Ruuti-rotikan. Hyvin reipas oli tyttö eikä pelännyt busseja taikka pyöräilijöitä. Ruuti ja Lilli kävivät myös leikkimässä pienessä saaressa. Tänään illalla olisi tarkoitus käydä leikkimässä myös Minan kanssa ja activedogilla itsenäisesti reenaamassa.