Sisustaja on pitänyt hiljaiseloa tuhoamisrintamalla jo pitkän pitkän ajan, joten nyt olikin aika jo herätä uuteen kevääseen. Ensinnäkin mitä tapahtuu paimenkoiralle kun: ei anneta lampaita, ei edes hevosia saa paimentaa? No tietysti voi alkaa paimentaa jotain muuta liikkuvaa esim. autoa, itse en tätä tilannetta nähnyt mutta Sisustaja päätti pysäyttää Tommin auton joten puraisipa sitten renkaaseen reijän! Melkosta. Ja pysähtyihän se auto sitten, tosin vasta seuraavana päivänä kun ilmat olivat tulleet renkaista ulos. Ja Tommi tietysti hihkui riemusta.

Toinen uusi villitys oli olohuoneen lattian maton raapiminen? niin että siihen tuli reikä. Lattia oli ilmeisesti niin ruma (niin kuin se onkin) että jotain uutta on saatava kehiin ja pian. Eipä siis auta kun tehdä reissu mattonurmiselle ja remonttihommiin jeah.

Lilli taas mutusteli minun uuden lakkini silläaikaa kun olin päikkäreillä. Noh lakki on muuten vielä käyttökelpoinen, mutta tupsu on poistettu, ehkä se tupsu oli Lillin mielestä ruma. Muuten Lillukka on ollut kilttiä tyttöä ja kovin energinen ja aina iloinen ja reipas tytär.

No jotain hyviäkin uutisia :) Ollaan menossa ensi lauantaina Kemiin Mika Moilasen koulutukseen Sisun kanssa. Samalla jos vaan mitenkään onnistuu kävisin leikittämässä Lilliä veljensä Epun seurassa. Ollaan myös tässä Tommin kanssa alettu katselemaan sellaista taloa itselle, mihin saisi niitä lampaitakin laittaa. Nyt olisi yksi aika kiva talo kiikarissa, mutta katsotaan nyt ;)