Lillille ole nyt tehnyt jälkeä useampana päivänä peräkanaa. Tyttö on aika etevä, tosi rauhallisesti nuuskuttaa menemään. Jäljet on olleet melko lyhyitä ja makkara täytteisiä, mutta luulenpa että niitä voi pikkuhiljaa alkaa vähän pidentämäänkin. Sisulle olen myös tehnyt nyt jälkeä muutaman, ja Sisukin etenee yllättävän rauhallisesti.

Kävimme Lillin kanssa myös tottistelemassa sunnuntaina, uusi oli paikka ja vähän jänskätti tyttöä. Kaikki muut koirat oli aika kiintoisia, varsinkin kun yksi bordercollie jota Lilli ilmeisesti luuli Sisuksi. Sitten kun tyttö hoksasi koiran haisevan erille kuin Sisu, loppui se poukkoilu kuin seinään :) Reppana. Yritimme käydä myös jälleen "esineruudussa", mutta tälläkertaa Lilli ei osannut tuoda löytämäänsä hanskaa minulle, muuten hanska oli kyllä hyvin mieluisa ja kiinnostava. On siis vaan kotona harjoiteltava tuomista ja "tuo" käskyä, ennen kuin mennään Lyllyn päätä enempää sotkemaan.

Tänään jatkoimme sitten pentukurssin parissa. Nyt esittelimme sivulle tulon jokainen vuorollaan, Lilli meni nätisti ja Marilla ei ollut mitään korjattavaa asiaan. Sitten harjoittelimme maahan menoa, senkin Lilli jo melko hyvin handlaa. Harjoittelimme myös kontaktissa kävelyä, mikä sekin alkaa sujua jo melko nätisti. Aluksi Lilli tuuppasi vähän keulimaan kun oli niin innoissaan. Mutta hyvä vaan että on innoissaan :) Lopuksi otimme loivaa A-estettä, mikä oli Lillin mielestä aivan ihana. Sinne olisi myös ihanaa rynnätä joka käänteessä, varsinkin silloin jos joku muu suorittaa ko. estettä. Otimme myös putkea ja siihenkin Lilli on jo aika fanaattinen ;) Kerrassaan hauskaa on tämän pikkuisen otuksen kanssa reenailla.

Huomenna ois sitten Sisu-Petterin vuoro päästä pitkästä aikaa reeneihin. Wihii.