Sisu kävi sitten pallien poistossa ja on nyt ihan hyvin alkanut parantua. Pönttö sillä on vieläkin päässä (kauluri siis) ettei nuole haavaa. Kovasti vaan odottelemme että pääsemme taas mukaan reeneihin. Sisu parka oli ihan paineessa kun lääkäri setä sitä tutki. Ihan kankea oli koko koira ja lopuksi tyhjensi anaalirauhaset sinne huoneeseen. Lääkäri vaan totesi että katsos, säästit 20e koska rauhasten tyhjennys maksaa sen verran. Mukava kun oli reipas otteinen lääkäri, semmoistakin on nähty että kun Sisu pelkää niin lääkärikin pelkää ja kyselee "se varmaan puree..." Joten mielummin vierailen semmoisten vanhempien konkari lääkäreiden luona Sisun kanssa.

Lilli taas oli omalla rokotusreissullaan kovin innoissaan. Ensinnäkin odotushuoneessa oli ihana Elli leikkikaverina niin voi sitä iloa ja riemua. Myös lääkäri täti oli kerrassaan ihana ja Lilli nuoli sen  naaman palkkioksi lihapullan palasista. Lyllenberg painoi komeat 10,5kg ja muutenkin lääkäri kehui nuorta neitiä.

Eilen sitten kävimme pentukurssilla. Harjoittelimme sivulle tuloa, nopeaa istumista, vauhdikasta luoksetuloa ja pientä kieppi temppua. Lopuksi otimme putkea jossa Lilli on aika haka. Muutenkin oli tosi kivaa olla Lillin kanssa kentällä. Se keskittyy tosi hyvin ja osaa tarvittaeessa rauhoittua paikoilleen. Lilliä voi myös pitää irti kun se ei lähde haahuilemaan minnekkään. Meidän ryhmä oli muutenkin mukava, kaikki koirat oli aika rauhallisia ja kukaan ei räkyttänyt tai yrittänyt tulla toisten niskaan tms. Lilli vähän arkaili kouluttaja Maria, mutta lahjoimme sitten makkaralla penskaa, ja sehän toimii. Kerrassaan loistavalta vaikuttaa tuo Lilli, Sisu on niin vaikea ajoittain saada keskittymään ja sitä ei voi lahjoa niin hyvin ruualla kuin Lilliä. Sisua pitää vaan vedellä oikeista naruista ja saada se syttymään työskentelyyn niin kyllä siitäkin hyvä tulee. Ja jospa se naisten perään haikailu alkaisi pikkuhiljaa vähentyä leikkauksen myötä ;)