Maanantain koirat völläili (tai no tommin rääkkilenkit pitkin maita ja mantuja ei hirmuista völläilyä kylläkään ole :)) Tänään sitten läksimme Lillin kanssa reenaamaan. Harjoittelimme temppuna peruutusta alkuun, sitten pienessä ringissä kaikki kuusi koirakkoa ja siinä istumista ja maahan menoa. Sitten harjoittelimme rauhoittumista niin että koirat jätettiin kytkettyinä paikoilleen odottamaan. Lilli odotteli hienosti paikallaan istuen eikä ollut moksiskaan kun poistuin paikalta, tätä olemme kyllä harjoitelleetkin jonkun verran. Seuraavana oli harjoitus jossa Mari leikitti koiria luonaan ja siitä piti saada tänne käskyllä koira luokseen, Lilli tuli oikein hyvin luokse. Sitten siirryimme "agilityn" pariin ja harjoittelimme suoraa este-putki (rima maassa) Lilli hihkui riemusta kun pääsi revittelemään :)

Sisun kanssa kävimme esineruudussa ja Sisu työskenteli oikein hyvin vaikka toista esinettä ei hirmu helpolla löytänytkään se jaksoi tutkia koko ruudun läpi ja sitten hienosti löysikin toisenkin esineen. Hyvin se myös toi minulle esineet käteen :)

Ja loppuun hurja uutinen! Sisu on oppinut viimein uimaan, se haki tänään keppiä vedestä onnessaan kerrasta toiseen, Tommin uimareissut ovat siis tuottaneet tulosta . Eikä ees pärskinyt etujaloilla ;)