Toinen leiripäivä jatkui yhtä aurinkoisena kuin edellinenkin. Aamusella lähdimme jälleen metsään ja tehtiin Sisulle n. 200m pituinen jälki, missä oli kahdeksan keppiä. Jäljen annettiin vanheta 40min. Sillä aikaa hömpyttelimme Lillin kanssa ja Jossu teki sille makkarajäljen. Lylly tuhisi jäljen hienosti nenä kiinni maassa noukkien joka ainoan n. 1m välein olevan lihapullan palan. Ne on niin sairaan hyviä nääs. Sitten ajoin Sisun jäljen joka meni hienosti, pari kertaa nosti päätään ja katseli, mutta löysi sitten takaisin jäljelle kuitenkin ja nosti hienosti minulle kaikki kepit. Hyvä Sisu!

Sitten tallailimme esineruutuja ja harjoittelimme Sisun kanssa jälleen irtoamista kapealla kaistaleella. Hienosti lähti ukko viilettämään ja löysi laitetut kaksi esinettä todella nopeasti. Lillin kanssa pitäisi harjoitella nouto kuntoon ennen kuin voidaan alkaa esineitä etsimään kunnolla. Harjoittelimme kepakon tuontia, ja hyvinhän se sitä minulle kuskasi hurjien leikkien saattelemana :)

Lounaan jälkeen otimme janalähtöjä. Ensimmäisessä kohdassa oli Sisulle laitettu jättiläismäinen patukka ja sinne kun löydettiin alkoikin hurjat leikit kera patukan. Pitäis varmaan itellekkin ostaa semmoinen kun näytti olevan niin mieluisa. Kahdella seuraavalla janalla oli sitten kepit ja Sisu nosti ne minulle hienosti. Aateltiin sitten siinävaiheessa antaa Sisun olla kun se oli työskennellyt niin hienosti. Taisi tulla lisää aivokapasiteettia siinä samassa kun pallit poistettiin, keskittyminen oli tosi hyvää eikä koko viikonlopun aikana tullut yhtäkään haihattelua kesken reenien, jes.

Kotimatkalla Lilli oli kovin väsynyt ja nukkui pienellä sykkyrällä  eikä herännyt vaikka koirien häkkien päällä ollut putkikassi lensi lattialle. Siitä syntyi ihan hirmuinen pauke eikä tyttö nostanut edes päätään. Kotona sitten koirat kuitenkin villiintyivät hetkeksi kun näkivät Tommin :) Mutta kokonaisuutena kovin mukava leiri ja hirveästi saatiin uusia vinkkejä ja intoa lajia kohtaan kouluttaja Kirsiltä. Eipä muuta kuin odotellaan tulevia leirejä innolla :)