Tänään kävimme jälleen kisakentillä Sisu-Petterin kera. Aluksi Sisu oli tosi hermostunut eikä makupalat kelvanneet ja selkeästi huoletti uusi kenttä ja haukkuvat koirat joka puolella. Lähdimme sitten lenkille lämmittelemään ja sen jälkeen vaan pötkötimme hetken nurmikolla ja sitten Sisu vähän rentoutui ja alkoi olemaan taas kuulolla. Lähdössä sitten sama toistui, lähtöalue oli tosi ruuhkainen ja täynnä haukkuvia koiria. En saanut Sisua rentoutumaan ja se oli tosi jäykkänä lähdössä eikä meinannut alkaa istumaan vaan katseli ympärilleen huolestuneena.No kun persus saatiin kentään katsoin viisaimmaksi laittaa ranttaliksi ja nopeasti koira vaan hommiin.

Tämä rata vaikutti helpolta, ns. juoksu radalta, mutta eihän se sitten niin helppo ollutkaan. Vain kaksi koiraa sai nollaradan. Alku rata meni hyvin, puomi hyvin->odotti hienosti kontaktilla, seitsemännellä esteellä olin sitten jäljessä ja Sisu tuli jalkoihin pyörimään. Tästä rapsahti siis kielto. 12 este oli A-este ja Sisu hyppäsi vaarallisen korkealle ensimmäisellä kontaktipinnalla, sitä se ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt, joten taisimme tulla liian kovalla vauhdilla aalle. Alas menossa sentään tuli hyvät kosketukset, mutta olisi pitänyt odotuttaa koiraa enemmän koska seuraavalla esteellä olin jälleen liian hidas. Pääsimme kuitenkin radan loppuun ja tuloksena 5 ja ihanneajan alitus jaloissapyörimisestä huolimatta. Sisu oli terävä ja innokas radalla vaikka uusipaikka ja äänekkäät koirat olivatkin aluksi aika hurja juttu poijjaan mielestä.

Eilen kävin tosiaan Sisulla esineruudussa ja kontakteja kävin myös ottamassa pelkästään.  Intoa piisasi. Huomenna olisi Lillin kanssa näyttelyreenit ja keskiviikkona sitten tokoilut.