Tänään siirryimme hakuilijoiden leiriin. Ensin oli vuorossa Sisu jolle laitettiin neljä maalimiestä. Ensimmäinen oli lyhyen matkan päässä näkyvissä ja harjoittelimme vain rullan tuontia minulle, kun on ollut taukoa hakuhommissa. Muistui kuitenkin mieleen Sisulle mikä on homman nimi ja saatiin rulla minulle. Toinen maalimies oli etukulmassa ja Sisu lähti reippaasti hakemaan ukkoa. Rullankin toi hienosti käteen ja näyttö oli nopea ja hyvä. Kolmas maalimies joutui huutelemaan vähän Sisua kovemmalla äänellä kun huomio kiinnittyi hetkeksi siihen kun kakkosena ollut maalimies siirtyi neloseksi. Hyvällä sykkeellä lähti kuitenkin kolmosta hakemaan ja hyvin löytyi, rullaa kun oli tuomassa minulle Sisu pudotti sen n. 10m päähän minusta, toi kuitenkin käteen kun pyysin. Näyttö oli jälleen tosi hyvä. Nelos maalimies kävi haamuna vähän käsiä heiluttelemassa ja taas oli hyvää työskentelyä kokoajan. Hyvä Sisu!

Lilli oli ekaa kertaa hakuhommassa liivi päällä. Olipa tomeran näköinen heh. Makkararingissä ollaan aikaisemmin käyty. Nyt Lillille lähti ensin Sirkku makkararasian kanssa pikku matkan päähän ja Lilli lähti matkaan suuresta jännäyksestä huolimatta. Käytin lähetyksessä sanaa ukko. Sitten lähti vielä Minttu ja Mari pikkumatkan päähän ja Lilli lähti niiden luokse vaikka jännittikin. Mari meni jo pikkuisen kauemmaskin ja sen lällättelyt oli jo melko mukavat niin Lilli lähti lähetyksessä jo melko vauhdikkaasti etenemään. Mutta huomenna sitten uudestaan.

Ja tosiaan kun palasin Sisun kanssa keskilinjaa pitkin takaisin autolle nilkka vähän rusahti ja nyt on vähän kipiä ja turvonnut. Enpä sitten viitsinyt edes Sisun kanssa tottistella, kun sen kanssa pitäis aina leikkiä tottiksessa, niin ei viitsi rymytä heti tällä jalalla. Lilli on vähän rauhallisempi tyyppi niin sen kansa otin pikkusen paikallaoloa istuen, maahan menoa vauhdista ja sivulle tuloa ja seuraamista aina yhden askeleen verran :) Ois taas ollut mukava mennä leikkimään Ellin kanssa reenien lomassa, on se vaan niin mukava kaveri.