Eilen käväsimme Sisun kanssa activella reenaamassa 20 esteen rataa. Puomi ja A-este olivat vierekkäin ja jotenkin oli hirveän vaikea muistaa itsellä miten siitä jatkettiin eteenpäin. No koira tönötti muutaman sekunnin kontaktilla, ja minä katselin rataa ja sitten jatkettiin. Sisu kulki äly hyvin, pysähtyi kaikille kontakteille, kepit meni hyvin ja haki esteitä tosi hyvin. Kivat reenit kyllä.

Illalla sitten suunnattiin vielä tokokentille. Sisulle otin kolmen muun koiran kanssa 2 minuutin paikallaolon. Hyvin män. Otin myös parit liikkeestä maahanmenot, hyppynoudot, liikkeestä seisomiset ja muuta semmosta. Lillin kanssa otin kepakoita ja seuraamista. Tosin kentällä riehuvat kaksi vekaraa saivat Lillin pään sekaisin. Komensin ne monta kertaa pois kentältä, koska siellä oli ohjatut reenit menossa, vaan eipä näyttänyt oikein menevän jakeluun. Kiipeilivät pitkin agilityesteitä ja meikäläisellä alkoi jo keittää. Eikö voi ymmärtää että kylän ainoa koirille tarkoittettu kenttä ei ole mikään leikkipuisto jne.

Tänään sitten hakumetille kera Lillin, Sisun ja vierailevan tähden Minan. Eeva on reissussa niin haen tänään tytön meille hoitoon.