Tänään autoilimme jälleen hoitolais Minan kanssa ja enää ei ollut kuolausta havaittavissa. Kävin siis kaupassa ja samalla kävin tokoileen Sisun kanssa parkkipaikalla. Sitten ajelimme tallille ja Mina ja Lilli saivat remuta silläaikaa kun tein tallihommat. Minakin hoksasi että hevoset on ihan mukavia otuksia, eikä niistä tarvi piitata. Meidän hevoset on koirille tosi ystävällisiä niin huoletta uskaltaa koiria tallillakin irti pitää.

Iltapäivällä läksimme sitten meidän rakennukselle ja siellä kolmikolla vauhtia piisasi ja uivat kovasti montussakin. Illalla oli vielä Sisun agi reenit ja olipahan hyvin lämmitelty koira kiitos penskojen. Helppoa oli siis ohjata poikaa ja teki sen mitä pyydettiinkin. Menimme 18 esteen rataa, unohdin (tottakai) radan, mutta muuten reenit olivat oikein mukavat. Sisun pystyi myös lähettämään keinulle hienosti ja osasi jarruttaa itse vauhtia, wuhuu.

Todistusaineistoa:

 

 

Ja nämä ihanan hiekkaiset ja märät koiruudet on sitten todella ihanaa ottaa sisälle, harjaus/peseminen ei auta vaan hiekat varisee vasta sitten pois kun koirat on kokonaan kuivia. Ei se auta kun vaan leikkiä asuvansa hiekkarannalla ;)