Eilen kävin sitten Minan hakemassa samalla reissulla kun menin hakutreeneihin. Ajettiin semmoinen 10km ja Mina hieman kuolasi, muuten oli rauhallinen ja reipas autoilija vaikka nuo kaksi muuta otusta katselivat paheksuen uutta tulokasta.

Paikalla oli reenaamassa kaksi rotikkaa, kolme briardia sekä meidän jengi + Elli aussi ja Eetu kultsu. Maalimiehenä olin ensin useammalle koiralle ja sitten Sisu kehiin. Sisulla oli neljä maalimiestä, ensimmäisen kanssa otimme vain ilmaisun rullalla ja se meni oikein sievästi. Toinen oli etukulmassa ja oli puolipakeneva. Sisu lähti vauhdilla etsimään, toi hyvin ja lähti täysillä näytölle. Myös pois tulo Mekun kanssa sujui hienosti seuraten ja makkaraa syöden. Ei poika edes vilkaissut minuun. Kolmas maalimies oli teltassa, mutta kuitenkin niin että irtorulla pystyi sieltä ottamaan. Hieman oli Sisu etsiskellyt teltan lähettyvillä ja ääniavulla sitten hokasi että maalimiehethän voivat olla mitä ihmeellisimmissä hökötyksissä. Hyvin toi rullan ja maalimiehen kanssa tulo taas kaunista katseltavaa. Nelosella ääniapu Sisulle, löytyi helposti ja vauhtia piisasi. Rullan pudotti kaksi kertaa, mutta etsi sen ja toi minulle kuitenkin käteen asti. Näytölle taas täysiä ja pois tulo hienosti. Hyvä Sisu!

Sitten otettiin pennelit kehiin. Lilli aluksi puksutteli teltan kanssa metsästä tuleville ukkeleille. Mutta tadaa, kun niiltä saa makkaraa niin pakkohan niitten luo on mennä. Lillin kanssa pitänee jatkaa tätä hommaa kun tuntuu tytär olevan niin jännittynyt. Onneksi se on niin nälkäinen+ahne. Toisin kuin sisarensa: Mina juosta rallatteli heti kaikkien ihmisten luo ja jeejeejee. Harmi kun Eevalla ei ole autoa, Mina olisi niin lahjakas tähän lajiin. Mina oli "hiukkasen" pulskemmassa kunnossa kuin leirillä, joten läksimme sitten vielä laihduttavalle rymylenkille :D Mukaan tuli myös Elli, ja vauhtia ja hauskaa koirilla piisasi.

Sitten ajelimme kotiin n. 35km ja Minakaan ei pahemmin kuolaillut tms. nukkui vain rauhallisesti auton lattialla. Kotona sitten telmimme ensin ulkona ja sitten otin koirat sisään. Sisu painui suoraan sohvan alle ja nukkui siellä aamuun asti. Toisin kuin eräät: Lilli yritti keksiä kaikenlaisia juttuja millä voisi yrittää pomotella Minaa. Kun tein selväksi että komentelu on kiellettyä alkoi Lilliltä hurjat leikkiin kutsut ja hulinoinnit. Laitoin siskokset sitten vielä ulos (meillä on aidattu piha) ja sielläkin hepulikohtaukset jatkuivat hyvän tovin. Väsynyt aussi=mukava aussi, joten muutaman tunteroisen jälkeen pääsivät lapsoset takaisin sisälle ja alkoi uni pikkuhiljaa maittaa.

Laitanpa vielä kuva kolmikosta tänä aamuna.