Dodii, reipas viikko onkin jo lopuillaan. Vielä viimeisimmät raportoinnit siis kehiin: Eilen team Ruoskahännät liitelivät hurjasti agility kentällä ja menoa ja meininkiä piisasi. Lilli opetteli ensi kertaa keinua ja kiihdytteli jo vauhtia kepeillä kun ne on NIIN mukavat Lillistä pujotella, wihii. Sisustajan kanssa otimme kauko-ohjauksella kontakteja niin että Jossu vahti makupala-alustaa. Toimi homma aika näpäkästi, olisi niin hyvä jos aina olisi apua kentällä mukana. Otimma myös paikallaolon ja jotain tokosoopaa lopuksi.

Tänään homma jatkui samalla meiningillä kun suuntasimme Sisun kanssa tokokentille. Sisu oli ihan kätevä, jokseenkin paahtava kuumuus pisti vähän laiskottamaan lopputunnista. Myös reppua piti yrittää vahtia heti kun meikäläisen silmä välttää (siellähän oli sisällä paketti makkaraa ja vinkulelu krokotiili!!!) Sisun kanssa harjoittelimme siis luoksetuloa, seuraamista, seisomista ja liikkeestä maahanmenoa. Semmoset oli aamureenit, meinasi kyllä vähän nukuttaakkin välissä vähäsen.

Iltapäivällä lähdettiin sitten jäljelle. Lillille tein kaksi makkarajälkeä kun virtaa piisasi niin hirmuisesti. Hyvin Lilli veti ne ja sen jälkeen vielä leikimme Ruuti rotikan kanssa, joten jospa se nyt vähän aikaa olisi rauhallinen ;) Sisulle tein mielenkiintoiseen maastoon jäljen, paljon mäkiä ja tien ylitys, hiekkamaata ja pöpelikköä. Viisi keppiä oli jäljellä ja kaikki nousivat. Kun kävelimme takaisin autolle Sisu työnsi päänsä minun taskuun (yritti esittää salakavalasti seuraavansa hienosti sivulla) ja otti kokonaisen makkaran suuhunsa. Kait se päätti palkata itse itsensä hienosti vedetystä jäljestä ;)

Ensi viikollekkin ois reenejä jokaiselle päivälle, harmi vaan että ne työt taas alkaa ja pitää jokseenkin rajoittaa tuota reeneissä hihhulointia. No huomenna ainakin Lillin kanssa alkeisagilityn pariin, jee.