Aamusella startattiin Sisun kanssa ohjatussa tokossa. Otimme "liikkeenohjaajan" käskystä seuraamista, luoksetulon, liikkeestä maahan menon, paikalla olon, liikkeestä seisomisen. Sisu oli melkosen taitava, seuraamisessa sai vähän kannustaa kun meinasi kävellä liian hitaasti (kenties kaksi kahjoa penskaa kotona vievät veronsa)

Sitten otimme ryhmäliikkeitä: maahanmenoa tms. vähäsen ja hyvää häiriötä kun yksi koira ulisi ja toinen hieman rähisi. (hurjassa ryhmässä ollaan:)) Tiedän että Sisu osaa tehdä kaikki liikkeet todella nopeasti, vaan häiriön ollessa melkoista, liikkeet hidastuu. 

Lopuksi otimme vielä kättelyt ja luoksepäästävyys harjoituksen, siinäkään ei ongelmaa. Jospa se huomenna olis ees puoliksi yhtä hyvä kuin tänään ;)

Sitten matkasimme taas tontille laittelemaan eristyksiä talon perustuksiin. Koirat oli villeinä jälleen ja uivat ja mekastivat ja leikkivät kepeillä ja muilla aarteillaan. Matka jatkui Ouluun, Oulunsaloon, Muhokselle, Ylikiiminkiin ja sieltä takaisin kotiin. Kävimme välissä soramontuilla koirien kanssa remuamassa. Hoksasin että Mina kuolaa silloin kun se matkustaa takana näyttelyhäkissä, mutta olleessaan auton lattialla kuolaamista ei ollut. Ehkä se näkeminen ulos aiheuttaa sitä kuolailua+meidän autossa tärisee siellä takana enemmän missä koirien häkit on.

Kotia kun päästiin toki jalat ojossa sohvalle, vaan tadaa: hirviä laihdutusohjelma tuli telkkarista! Joten pakko oli vielä lähteä Lillin kanssa juoksulenkille. Lilli oli haljeta onnesta kun puin vaan sille heijastinliivin ja seisoi kuin patsas ylpeänä saamastaan huomiosta. Normaalisti se ois änkyränä kun puetaan typeriä liivejä ja yrittäisi hosua vaan mahdollisimman nopeasti kohti ulko-ovea. Nyt se käveli tyylikkään rauhallisesti esitellen upeaa liiviään. On se hauska huomata miten Lillin käytös on muuttunut kun Mina on hoidossa hih.