Meikämannella on nyt viikon ollut tässä flunssaa, yskää, kuumetta ja eilen sitten oksentelua. Lilli on selvästi huolissaan ja toimiikin äitin "hoitajana" eli toljottaa vieressä ja änkeää syliin, hassu otus.

No kun olo sitten parani niin tottamaar läksin Lillin kanssa reeneihin. Näköjään lähtöön jättämisharjoitus kannatti, sillä Lilliä ei tarvinnut enää kouluttajan pitää lähdössä vaan tyttö tönötti siinä ihan itse. Loistavaa! Pystyin vaivatta menemään kahden suoralla linjalla olevan esteen taakse valmiiksi. Menimme siis sarjaa. hyppy-hyppy-mutkaputki-hyppy. Esteet on siis edelleenkin semmoisia minimaalisenpieniä, aloitetaan sitten pikkuhiljaa hypyt kunhan Lilli on 1-vuotias.  Välissä otin kontaktipintaa, keppejä ja lähtöönjättö harjoitusta lisää. Sitten oli vuorossa irtoamisharjoitus hyppy-hyppy-putki-hyppy, Lilli irtosi hyvin, jee. Olipahan taitava tytär.

Meitä edeltävässä ryhmässä oli Marjo ja Tane. Puhuttiin sitten että voisin kokeilla reenailla myös Lissulla agiliitoa, mutta taas sitä sairastellaan täällä kotona eikä ole mahiksia edes haaveille kentälle menosta. Toivottavasti tämä tauti hellittää sillä ens viikolla olisi ohjelmassa mm. Elli meille hoitoon viikoksi, tokoreenit kertaa kaksi, hakutreenit, mölli agikisat activella ja sitten pitäisi vielä keretä vähän harjoitella kisoja varten myös. Että ei tässä nyt joutais sisällä perhana makoilemaan...;)