Tänään sitten suuntasimme activelle kisailemaan. Aluksi starttasimme mölliluokassa. Sisu oli melkosen energinen ja vauhtia piisasi vähän liiaksikin. Jäin sitten ohjauksessa jälkeen ja yhdestä hypystä mentiin sitten ohi.

Seuraavaksi oli sitten kilpailevien radat, 1&2&3 luokkien kilpailijat menivät kaikki samaa rataa. Ekalla radalla Sisulla lipesi jalat keinun alastulossa niin että toinen taka- ja etujalka olivat maassa ja toiset tassut kontaktilla. Otin sitten koko keinun uusiksi että saatiin hyvä alastulo.

Toinen kilpailevien rata meni muuten näpäkästi mutta jäin yllärpyllär jälleen jälkeen ja keinu ja puomi olivat vierekkäin: huusin keinua vaan Sisu valitsi puomin kun se oli siinä lähempänä tyrkyllä. Joten sepä siitä :D

No jos jotain hyvää pitää keksiä sanottavaa niin Sisu pysähtyi aina kontakteille, kepit haki itse kaukaa ja pystyin jopa lähettämään kepeille. Rengas meni myöskin hyvin ja vauhdikkaasti. Koira vaan on niin armottoman nopea ja sitä kun sitten yrittää tällainen tunari ohjata. Ja ei nuo radat kovin helppojakaan tainnut olla kun ei niillä kolmosissa kisaavillakaan radat ilman propleemia menneet.

Kisojen jälkeen hurautin vielä Ouluun ja Lilli, Elli ja Mina ja muutamia muita koirakoita pääsi sitten hulinoimaan keskenään. Lilli on niin hauska kun se on kotona olevinaan niin päällikkö ja sitten kun on paljon koiria ja hirviä hulina se tulee minun viereen istumaan ja katselee vaan rauhallisena siitä äidin helmoista toisia.