Tänään käytiin hakumetsillä ensin reenailemassa. Lillin kanssa availimme ääntä keskilinjalla, ensin Jossun ja sitten kahden muun maalimiehen avustuksella. Hyvinhän tuo räkytti menemään hihi. Sitten kaksi maalimiestä puskaan ja Lilli perään. Lilli kokeili ensin voisiko hän haukkua vähän kauempana maalimiehestä, mutta hoksasi sitten että ehkä on viisainta haukkua siinä 5cm päässä ukkojen naamasta, koska sillä keinolla saa eniten makkaraa ja nopeiten kanssa. Taitava Lilli.

Sitten Sisustaja kehiin, kaksi ukkoa oli valmiina pusikoissa ressujen alla. Sisua vähän kummastutti ressujen äänet, mutta kuskasi silti hyvin rullaa meikäläiselle ja reippaasti lähti näytöllekkin. Toisella piilolla luulin että Sisu oli hukannut rullan kun se harhaili maalimiehen kohdalla, mutta ukko olikin piilossa kuopassa eikö Sisu ollut vielä löytänyt sitä. Tuli siinä sitten hoettua vahingossa pari kertaa "tuo" käskyä. Ressu-ukkojen jälkeen vielä Jossu oli mennyt metsään piiloon kera kahden wuban ja Sisu pääsi suorapalkalla niillä leikkimään, jee.

Activen agility reenit oli reeneinä oikein mukava ja Sisu toimi hienosti. Vaan pentele Sisustaja ja meikäläinen istuttiin portailla vuoroa odottamassa niin äkkiarvaamatta kentältä päätti koira lähtä meikäläisten kimppuun rähinät mielessä ja tappeluhan siitä tuli. Eipä päästy karkuunkaan kun oltiin portailla nurkassa, hoksasin että nyt se tulee päin ja Sisu istui selin sinne koiraan päin niin ponkasin tietty siihen väliin vaan saipa se sitten luikahdettua kuitenni Sisun kimppuun. Kouluttaja Mikko ja koiruuden omistaja tulivat heti avuksi ottamaan hyökänneen koiran pois kimpustamme ja pääsimme pälkähästä muutamassa sekunnissa (onneksi). Käväsin Sisun kanssa ulkona hallista n. 3min ja jatkoimme reenejä. Eipä siis jäänyt mitään traumoja tai vastaavaa. Hyökännyt koira ei saanut turvallisuus syistä enää jatkaa reenailua yhtäaikaa muun ryhmän kanssa.

Harjoittelimme sivusuuntaan irtoamista, takaakiertoa, persjättöä. Itsekseen otin keinua ja keppejä. Sisu oli melkosen kätevänä, ja toimii kyllä hienosti, jos minä vaan osaan olla oikeissa paikoissa. Mukavat reenit oli hyökkäyksestä huolimatta. Taitava se on tuo Sisu-Petteri. Laittelenpa vielä jotain kuvaa hakuhommista, Lillistä ei valitettavasti otettu kuvia kun kaikki ukot oli silloin käytettyinä muissa hommissa :)