Lyllyn kanssa käytiin tänään hakumetillä. Ollaan nyt opeteltu sitä haukkumista jonkinverran Jossun ja sitten outojen ihmisten kanssa. Aluksi Meku haukutti Lilliä keskilinjalla, aluksi tyttöä vähän jänskätti mutta haukkuipi silti. Sitten eka ukko meni pikkuisen matkan päähän metsään ja lähetin Lillin sinne. Lähti kovalla vauhdilla mutta hitusen hidasteli kun maalimiehen kasvoja ei näkynyt, outohan nyt semmoinen maalimies on kenestä vaan selkä näkyy hehhee. Meni sitten kuitenkin luo kun kutsuttiin ja makkuraa syötellen tuotiin tytär takaisin. Sitten seuraava maalimies kehiin ja sinne tyttö lähti taas kovalla vauhdilla eikä empinyt mennä perille asti. Maalimiehenä toimiva Terhi myös haukutti Lilliä metsässä, ja hyvin haukkui tyttö. Jätettiin sitten homma siihen kun alkoi hyvää haukkuakin löytyä ja autoon saatiin viedä tyytyväinen Lilli, se oli ihan tomerana "jes, mä uskalsin"

Illalla läksin sitten vielä Sisun kanssa activelle. Syksyn valmennuksissa keskitytään vain tekniikka harjoituksiin ja se onkin hyvä juttu kun koko kesä on vedetty vauhdikkaita ratoja. Tänään harjoittelimme kepeille lähetystä niin että itse ei saanut liikkua lainkaan koiran mukana vaan täytyi seistä paikoillaan. Aluksi lyhyemmältä matkalta, lopuksi 8m päästä. Sisu veti hyvin ja virheittä. Takaa kierto hypylle oli toinen homma mitä hiottiin. Sisu menee nätisti ja sinne minne pitääkin, ohjaajasta vaan ei ihan voi sanoa samaa :D Toinen keppiharjoitus oli avoimesta kulmasta kepeille lähettäminen, käytimme siinä apuna kaarta keppien toisessa välissä, että aloituskohta löytyisi helpommin. Tämäkin meni melkosen mukavasti. Sisu oli kätevä vaikka palasimme jälleen halliin ja uusi ryhmä taas meillä ja kova äänisiä kavereitakin löytyi. Ehkä se viimein alkaa olla jo häiriönsietokykyinen. (toivossa on hyvä elää ;))

Ellukka oli tänään Tommin messissä ja ompa tyttö saanut köllöttää sohvalla selällään, minä leikkasin kynsiä ja Tommi rapsutteli. Elli on alkanut harrastaa myös saunassa käyntiä, Sisu kohteliaana poikana antaa Ellin saunoa rauhassa eikä ole itse tulossa saunaan lainkaan. Ja arvata taas saattaa kumpi tässä perheessä noita koiria tuonne saunaan päästää. (En minä!:)) Huomenissa taitaa Elli lähteä jo kotia kohti.