Eilen olin Sisun kanssa activen toko koulutuksessa jälleen. Harjoittelimme katsekontaktia ja hyvästä kontaktista pääsi sitten makupala-alustalle herkuttelemaan. Sisu oli jotenkin hidasälyinen tämän asian kanssa kun juuri viimeviikolla harjoittelimme että kontaktilta vapautuu kun katsoo eteenpäin makupala-alustalle. No jospa se pikkuhiljaa menisi jakeluun että näitä alustoja voidaan käyttää muissakin asioissa kuin kontaktipinnoilla...

Sitten otimme itsekseen hyppyä, hyvinhän se meni. Ei propleemia. Seuraavaksi luoksetuloa ja siinä ensimmäinen luoksetulo oli aika surkia kun hiljensi niin kovasti vauhtia tuossa minun edessäni, ei siis edelleenkään osaa/halua tulla tarpeeksi lähelle. Saatiinpa tähän sitten taasen kokeilemisen arvoisia vinkkejä. Toinen kerta menikin sitten vähän vauhdikkaammin. Sitten otimme n. 2min paikallaolon häiriön kera. Hallin ovea rämpytettiin ja jotkut kulkivat siitä sisään ja ulos. Kouluttaja meni myös ikkunan taakse koputtelemaan ja olin ihan varma että nyt lähtee. Mutta Sisua ei tuntunut ikkunaan koputtelukaan haittaavan. Eri juttu varmaan olis jos joku tulis täällä kotona ikkunoihin koputtelemaan ;)

Tänään sitten harjoiteltiin Lyllykän kanssa keinun paukauttamista maahan. Lilli vaan napottaa kyydissä ja eipä paukuttelu haittaa lainkaan. Näyttää nyt itseasiassa siltä että keinu on melko mieluinen este tytölle, siellä kun aina saa niin hirviänä makkaraa niin voiko parempaa olla? Otin myös 12 kepakkoa (vinoa) ja hyvin menee, menis varmaan kohta jo irtikin. Wuhuu. Myös kontaktipintaa harjoiteltiin A-esteellä, siinäkään ei mitään ropleemaa. Harjoittelimme myös vähän seuraamista, ja Lyllyn katsekontakti alkaa olla jo melkosen hyvä, ja ennen kaikkea on niin hauskaa kun se tekee seuraamista niin innolla ja tykkää hommasta, toisin kuin "eräät". Nyt pitäs äkkiä päästä jatkamaan Lillin kanssa myös tokohommia. Itsekseen on hitusen tylsää reenailla, olen enempi semmonen kurssireenaaja. Miinuspuolena vaan se että saa maksaa siitä ittensä kipiäksi, vaan samahan tuo on napostella nuudeleita loppuvuosi ja riekkua pitkin kyliä erilaisissa treeneissä ;)  Sisun kanssa otin lähinnä kontaktilta vapautus-harjoitusta, ihan jees kait se män. Reenien päätteeksi kauhukolmikko Sisu, Lilli ja Elli saivat revitellä keskenään.