Eiliset jälkihommat peruuntui Eevan kanssa, koska satoi lunta. Tänään otin sitten homman takasi ku lumet jälleen sulivat. Sisun kanssa treenasimme hakukapulan kuljetusta koska viimeksi oli ongelmia luovutuksen suhteen kun ei tuonut suoraan minulle käteen/malttanut odotella että otan kapulan sen suusta. Jossu painui sitten metsää hakukapuloitten kanssa ja minä lähettelin hakemaan kapulaa ja palkkaa tuli vain luovutuksesta. Nyt oli vähän toinen ääni koiralla kellossa, puru ote kapulaan oli tosi kova ja hienosti toi minulle eteen eikä pudotellut.

Sitten Lyllerrsson pääsi jälkihommiin. Hän oli niin onnesta soikeana että hyvä että nahoissaan pysyi. Jäljellä oli hitusen liikaa vauhtia ja yritin olla hiljaa perässä ja antaa tytön itse miettiä hommaa, välillä vähän poikkesi jäljeltä, mutta löysi kuitenkin aina takaisin. Tein myös yhden kulman melko runsaalla makkara-avustuksella, siitä Lilli meinasi mennä ohi, mutta löysi kyllä tiensä taas oikeaan suuntaan.

Sitten vähän syöpöteltiin ja levähdettiin hetki ja Sisun kanssa mentiin sitten activen reeneihin. Teemana oli jaakotus ja pyöritys. Yksittäisissä harjoituksissa oli vielä hiomisen varaa, pohjatyö täytyy tehdä tarkkaan ja huolella että saa suoritusvarman koiran nuissa ihme ohjauskuvioissa :) Rata meni tosi hyvin, uskalsin nyt jopa edetä reippaasti koiran eelle ja luottaa siihen että se menee kaukaa ohjattuna esteet, ja menihän se! Tosi hyvä fiilis jäi reeneistä ja Sisuki oli onnessaan kun lopuksi sai vaan riekkua patukan kanssa hallissa.

Reenien jälkeen kaahasin tallille, hevonen tavaroineen 5minuutissa pakattuna trailerissa (onneksi on niin ihanan kiltti polle että sen voi taluttaa vaikka puuhun) ja sitten kohti maneesia. (hevosen ollessa kyydissä en kaahaa, joten myöhästyimme noin 5 min.) Heposella oli virtaa ku monessa monessa pienessä kylässä yhteensä. No pätkittäin meni ihan ok, mutta saas nähdä miten ne sunnuntain kisat menee :) Toivotaan parasta ja pelätään pahinta :D Ensi viikolla ajattelin jatkaa myös hepan kanssa ohjattua reenailua, sen verta mukavaa oli.