Sisua jäi kaipaimaan iso joukko ystäviä. Kiitos kaikille lohdutuksista. Ihana huomata että Sisu oli pidetty koira ja vienyt paikan monen ihmisen sydämestä.

Lillin ja Tommin kanssa on yritetty jatkaa elämää. Talo on vaan niin tyhjä kun ei Sisua ole ja pakettiauto on kans ihan turha kun Lilli nukkuu aina kuskin penkin takana ja takatila ammottaa tyhjyttään. Mulle ja Lillille passaisi paremmin joku kuplavolkkari millä körryytellä. Ehkä kuitenkin vielä pidän tämän nykyisen auton kun pitää olla vetoauto hevosta varten ja ehkä me vielä saadaan sinne takapenkeille niitä karvakavereita lisää.

Lillukan kanssa on pyörähdelty nätössä, siellä Lyllyä vielä jännittää joten jatkamme ahkerasti reenailua. Agiliito kävimme harrastamassa activella, ja hienostihan se meni. Kouluttaja jo totesi että Lillillä voidaan jo rimaa nostaa ylemmäs ja minulla piti sitten muistuttaa minkä ikäinen se Lilli onkaan, ettei rimaa ole vielä tarvis nostaa korkealle. No pikkuiset radat meni hienosti, harjoittelimme irtoamista, ja sehän sujui. Tänään sitten reenailimme samoissa merkeissä Jossun ja Ellin kera ja hyvinhän se irtosi tänäänkin. Lilli oli aika hauska kun se reenien jälkeen päästettiin irti halliin se kävi vetäsemässä sen 4 esteen suoran ihan yksikseen. Ilme oli just semmonen "hähää, mä osaan tän ihan itekki, ähäkutti" Ellin kanssa se myös juoksi putkea ympäri. Melkonen parivaljakko. Myös hakuhommissa kävästiin eilen ja Lilli kävi haukkumassa neljä uutta maalimiestä. Viimeinen vähän jänskätti, mutta muuten ihan kelvot haukunnat.

Ylimääräistä aikaa tuntuu olevan ihan liikaa. (Sisu harrastuksineen oli aika aikaa vievä kaveri) ja pitäisi malttaa kuitenkin Lillin kanssa ettei liiaksi reenailla. Siksipä olenkin ajatellut vähän valmentautua taas tuon hevosen kanssa ja kiitoksena siitä on taas jokaikinen lihas ihan muusina. (Kiitos koutsillemme Riikalle)