Sisustajan kanssa on reenailtu esineruutua yksikseen ja sehän on alkanut sujua hienosti. Ja nyt tämä tietysti sitten koitui ongelmaksi. Treenattiin hakuporukan kanssa esinettä ja Sisu ei irronnut sitten millään vaan paremminkin jäljesti kuono kiinni maassa viereitten ihmisten jälkiä pitkin ruutua. No palattiin jälleen alkutekijöihin ja näytettiin esineet ja sitten vasta poika alkoi tajuta mistä olikaan kyse. Eli me ei ehkä jatketa enää niitä minun yksikseen tallaamia esineruutuja kun ei niistä kerta ole muuta kuin haittaa. Keväällä Sisulla oli tosi hyvä esine-motivaatio päällä kun reenailtiin porukalla, mutta nyt kun palasin taas porukka reenaukseen oli koira vähän hukassa että mitä nyt pitikään tehdä.

Eli minulle voi ilmoitella jos haluaa lähtä meikän kanssa esine hommiin :) Yksikseen en enää mene heh. Lillin kanssa ei otettu vielä esinettä kun tytär ei vielä osaa tuo-sanaa kunnolla. Esine-sanaa ollaan yritetty myös vahvistaa mutta en uskalla vielä viedä esinettä kovinkaan kauas koska tuo-sana ei ole ihan vielä hallussa. Joten tätä reeniä ei auta kuin jatkaa sillä lyhyellä matkalla Lyllyttimen kanssa.

Käskin Tommia myös harjoitella Lillin kanssa haukkumista ja näköjään eri juttu kun mies tai nainen sanoo hauku heh. No alkoi se sitten sujua kun käskin Tommin puhua semmosella Nylon Beat äänellä (en nyt tässä mitenkään solvaa hakuporukan naisia Nylon Beat äänisiksi ;)) Ja oppihan se Lilli sitten haukkumaan miehenkin äänellä sanottuu hauku-sanaan. Nyt vaan tarvittaisiin niitä mies maalimiehiäkin mukaan reeneihin :)

Kisoissa kävin tosiaan Vikke-ponnyn kera. Hevosta hieman jänskätti mutta kun toiset epäonnistuu niin siitä sitten itse kait hyötyy. Eli tulimme kolmanneksi. Kouluratsastusta siis harrastelen.

Huomenna on tarkoitus mennä Lillukan kanssa nätöön ja Sisustajan kanssa liitämään.