Lilli on taas onnellinen pieni prinsessa kun Ruuti "the panssarivaunu" lähti takaisin kotiinsa. Hyvin tulivat koirat toimeen keskenään ja hirmusesti leikkivät ja rymysivät.

Activella käytiin perjantaina reenaileen, ohjelmassa oli 9 esteen rata. Lilli oli aika kätevänä, valssin jälkeen palkkasin sen että saatiin käännös hyväksi. Väliajalla otin pari kertaa pöytää ja Lillin mielestä se oli niin ihana este että sinnehän se rykäsi sitten kesken radan. Lautanen sitten poistettiin sieltä pöydältä että Lilli ei sinne niin himoitsisi, reppana. Rata mentiin aluksi kahdessa eri osassa ja lopuksi se yhdistettiin kokonaiseksi. Lilliä on jännä ohjata, täytyy olla kokoajan melko lähellä koiraa, Sisun kanssa totuin vedättämään sitä hirveän kaukanan itsestäni, niin välillä on vaikeuksia malttaa pysyä tarkasti koiran lähellä ja ohjata "kunnolla" :) Lillin kanssa on tosi mukava olla agi treeneissä kun se odottaa niin hienosti vuoroaan eikä sillä keitä yli vaikka joutuu katselemaan kun muut ovat radalla. Aika lepponen tytteli siis. Ruuti oli mukana alku- ja loppuverkassa ja Tommikin oli mukana katsomassa treenejä, harmi kun kamera jäi kotiin :(

Sunnuntaina käytiin porukkalenkillä aussie porukan kanssa. Väärän rotuiset Ruuti rotikka ja whippetti Sinnakin olivat mukana. Ruutilla meinas olla vähän yli-innokkuutta Tiitua kohtaan (aloittelee ehkä juoksua) ja otimma sitten pojan hihnaan että saa olla tytöt rauhassa. Muuten meni mukavasti, sää oli meren jäällä hieman liian tuulinen, mutta mikäs siinä mennessä kun on mukavaa seuraa ja koirat saa remuta keskenään.

Eilen kävin Lillin kanssa nätöilemässä ja kahden eri ihmisen hammastarkistuksessa :) Hyvinhän se menee, vähän liian sählä on vielä Lilli kun on makupalaa tarjolla. Otin siinä samalla vähän tokoa: käännöksiä ja pieniä pätkiä seuraamista. Jossun kanssa otettiin pikkunen paikalla olo ja Jossu avusti minua myös tokohypyssä mikä menikin aika vauhdikkaasti. Kävimme myös pamauttelemassa keinua Ellin ja Lillin kera. Hyvää häiriötä muulle porukalle kun meikäläiset paukuttelee :)