Meille tuli hoitolainen: Ruuti rotikka. Iso jässikkä mikä rakastaa kun Lilli ajattaa sitä kun sillä on joku kepakko/pallo suussa. Siispä pihamaalta kuuluu melkoista ölömölöä kun nämä kaksi kiitävät menemään. Ruutin kanssa kävin ottamassa vähän nätöä ja tokoa. Aika kätevää tuo isolla koiralla seuraaminen, pää on kätevästi melkeen kainalossa niin ei tarvitse miettiä milloin se koira on oikeassa kohdassa ja milloin ei. Nätötkin meni ukkelilla hienosti. Liikkui reippaasti, hienosti näyttää hampaat ja seisookin hienosti jos minä vaan osaan sen oikein asetella esille :)

Lyllyn kanssa on harjoiteltu omikseen agilityä. Lilli vetäsi ensimmäistä kertaa kepit(6kpl) irrallaan ja siitäkös se äiti riemastui. Kontakteille pitää vielä pysäyttää hihnan avustuksella aika reippaasti, mutta jokin idea sillä on jo hommasta että alastulossa kuuluu pysähtyä. Keinu menee hienosti ja sitä on tehty jo ihan kokonaisena. Harjoittelimme myös niistoa ja valssikäännöstä, niisto män hyvin mutta käännöksissä on vielä hiomista että saadaan niistä tiiviit ja nopeat :) Tänään alkaa activen agiharkat joten sielläpä sitten opitaan lisää pikkuhiljaa :)

Tokoa käytiin eilen reenailemassa Karoliinan ryhmässä jälleen. Aluksi katsastettiin seuraaminen kaikilta sekä käännökset. Käännös vasempaan on vielä vähän hakusessa, mutta saatiinpa muutama oikein kaunis käännös aikaiseksi :) Seuraaminen meni hyvin, Lilli tykkää :) Harjoittelimme myös nopeita maahanmenoja, eteen tulemista lyhyellä matkalla, paikallaoloa ja loppuun sitten nopeita luoksetuloja. Ollaan järkkäämässä epävirallisia tokokisoja huhtikuussa niin saapa nähdä rohkenisko tuolla nulikalla siihen mölliin mennä. Saa nähdä ;)

Lylly on käynyt pikaisesti myös nätössä ronkittavana. Juokseminen menee tosi hyvin mutta seisomisessa ja kopeloinnissa on vielä paljon tekemistä. Yritämme siis jatkaa tätäkin reeniä kerran viikossa. Mitää suurta näyttelyuraa emme ole hakemassa, mutta tekee ne reenit hyvää koiralle kuin koiralle ja varsinkin Lillille :)