Pääsimme jälleen mukaan treeneihin juoksun jälkeen. Eli aloitimme Karoliina Moilasen toko ryhmässä Lillukan kanssa. Ryhmä on kilpailuihin tähtäävä, mutta meillä ei ainakaan vielä ole mitään suuria kisatavoitteita tokosta. Jos nyt jotkut epikset käytäisiin tämän vuoden puolella. No reenit meni kuitenni hyvin. Aluksi vähän ihmetytti haukkuvat koirat ympärillä ja pöhisevät belggarit :) Päästiin kuitenni hommiin. Aluksi katsottiin missä vaiheessa seuraaminen koirilla on, Lillin kanssa vielä imutellaan makupalalla että saataisiin se oikea kohta varmaksi. Hyvinhän se kuljeksi, lelupalkkakin tuntuu olevan mieluisa ja palkkaakin kunnon repimisleikeillä aina kun vain tulee hyvä pätkä seuraamista.

Seuraavaksi oli paikalla olo harjoitus. Sivulta koira maahan, Lilli nousi heti istumaan ennen kuin kerkesin edes lähteä kauemmas. Laitoin uudestaan maahan ja sitten se pysyikin ihan hienosti. Aluksi olimme vain ehkä hieman liian rauhattomia, ja siksi se nousu tapahtui. Pitäisi muistaa rauhoittaa koira ennen kuin jättää sen paikallaoloon :) Lilli kun välillä semmoinen kuumakalle.

Luoksepäästävyys meni tosi hienosti. Lilli tapitti minua naamaan hienosti kokoajan ja oli ihan reippaana kun Karoliina ja hänen äitinsä molemmat tekivät "tarkastuksen". Hyvähyvä :)

Sitten siirryimme käännösharjoituksiin. Lillin kanssa on aika vähän harjoiteltu käännöksiä ja takamuksen siirtely on sille vielä hieman vaikeaa. Välillä se siirtää tosi hyvin ja siitä saakin sitten palkaksi oikein hyvät kekkerit. Harjoittelimme lopuksi takapään siirtoa tempulla että koiran etutassut oli ison vesikupin päällä ja siinä sitten pyörittiin ympyrää, ja oli kyllä Lillille tosi hyvä harjoitus, heti se ymmärsi mistä on kyse.

Myös vauhdikkaat luoksetulot meni sen verta hyvin että hyvä ettei seinään lennetty molemmat kun vauhtia ja patukan repimistä niin hurjalla kyydillä vedettiin. Luoksetuloja harrastelen vielä kotvasen tällä riekkumistyylillä pelkästään, pitäähän sitä kivaa saada pitää ja vauhdin hurma on aina hyvästä ;)

Laitan vielä pari kuvaa Lillin hurjista seikkailuista

Lilli ja vanki

 

Ruuti ja Imuri

 

Mellakkapollari, korjaaja ja lylly

 

Lylly, iskä ja Keke

 

Lilliä ei paljo pakkanen ja hanki hidasti

 

Ja kun tulee kylmä, laitetaan nuotio pystyyn: