Pääsimme jälleen agiliitoihin käsiksi activella ja menimme 9 esteen rataa. Tommi oli mukana katsomassa ja Lillin keskittymiskyky herpaantui heti, ois niin mukava säntäillä välillä Tommin luo morjenstamaan, Lilli jopa hyppäsi sohvalla istuvan miehen syliin kun luuli että Tommi istui siellä, hups...No päästiin me kuitenkin se rata ihan kunnialla loppuun. Valssi putken edessä, vekki ennen suoraa ja takaleikkaus tuottivat vielä meille haasteita, mutta päästiinpä kuitenkin maalii. Otin myös puomilla kontaktia ja rengasta ja kepakkoja odotteluajalla. Tytöllä piisas virtaa vähän liiankin kanssa :)

Lauantaina meillä oli taas Sirja Dimitroffin tokovalmennus ja meidän kohtalo oli suorittaa liikkeestä maahanmenoja, eteentuloja ja luoksetuloja. Lilli oli jo vähän väsynyt kun oli ryhmässä tälläkertaa viimeisenä. Patukkaleikeillä kuitenkin latasimme akkuja ja hyvin ne reenit kuljeksi. Liikkeestä maahanmenoja otin peiliä kohti, ja sitten ihan vain niin että Lilli kulki mukana kun kuljin takaperin. Makupaloja ei saanut taaskaan (ylläri) pitää kätösissä, vaan ne kaivettiin taskusta vasta onnistuiden suoritusten päätteeksi. Eteentulossa harjoittelimme paikan hakemista niin että minä menin Lillin eteen ja palkkasin sitä siinä muutaman kerran. Menin ilmeisesti liian lähelle, koska kosketuksista saa kuulemma -2 pistettä tokossa, o-ou, inhoan tokoa kun se on niin tarkkaa! Kun ei mua haittais yhtään jos tulisi liian tiivis luoksetulo ja koira hitusen koskisi minuun. Mielummin tiivis kuin liian väljä. Otimme sitten luoksetuloja eri pituisilla matkoilla, lelun nakkaaminen taakse ei kuulemma sekään ole hyväksi, koska koira oppii siinä menemään minun taakse eikä eteen. Eli ensin eteen ja siitä sitten lelu palkaksi. Onneksi Lilli on innokas koiruus ja hyvällä sykkeellä se veti reenin vaikka odottelimme vuoroamme hallilla aika kauan ennen kuin pääsimme tositoimiin. Suunnittelimme että pyytäisimme Sirjan uudestaan vetämään meille tällaisia yksityisopetus sessioita, niistä kun oppii aikalailla kun kouluttaja voi yksitellen ottaa jokaisen käsittelyynsä.

Ajattelin mennä Lillillä 1.3 alkavalle BH-kokeeseen valmistavalle kursille. Vaikkakin niin pitkät paikallaolot ei meillä ole vielä hanskassa niin onhan se sama silti mennä treenaamaan ja muistelemaan seuraamiskaaviota ja henkilöryhmiä jne. Ja kiinnostaa tietää että millä mallilla se Lillin kaupunkikäyttäyminenkin on, niin vähän me tuolla cityssä päin liikutaan.  Laitanpa vielä jotain kuvia Lillin seikkailuista:

Lilli näyttää pingviiniltä ja Ruuti porsaalta

 

Mina tuli kylään ja siskokset leikkivät hurjasti

Mina tutustui myös Kekeen

 

Lylly harjoittelee rengasta