Aamusella mentiin taas klo. 9 treenaamaan activelle. Ohjelmassa oli ensin keppejä, ensin pelkät kepakot, sitten hypyn kautta ja lopuksi putki-persjättö-hyppy-kepit. Lilli veti hienosti ja osasi hienosti itse aloittaa kovasta vauhdista kepit oikein vaikka minä olin takana. Koiran tunkeminen oikeaan aloitusväliin ei ole sallittua, vaan aina täytyy antaa koiran itse etsiä oikea aloituskohta, hienosti Lilli jo osaa. Odotellessa harjoittelimme kontakteja ja nekin meni aikasen kivasti, Lilli ei sikaile ja onkin oikein ilo ohjata välillä semmoista otusta mikä kuuntelee :)

Rataharkassa hoettiin jälleen tätä uutta valssia ja piru kun onkin vaikeaa nyt muuttaa ohjausta jota on tehnyt jo monta vuotta argh. Tähden blogista: http://www.pojunblogi.blogspot.com löytyy ratapiirros. Lilli menee juurikin niin kuin sitä ohjaan, nyt vaan on vaikeaa iskostaa näitä uusia ohjaustekniikoita, mutta jospas se tästä pikkuhiljaa.  Ois saanut se Kanadalainen täti olla hiljaa näitten uusien tekniikoitten suhteen ettei tarvisi alkaa uudelleen itseä opettamaan. Mutta toisaalta, kieltämättä ihan käteviä juttuja.

Sitten läksimme jälleen reissunpäälle  Ellin ja Lillin kera. Tulimme tänne Kuttukuuhun paimentamaan viikonlopuksi. Aussie porukkaa on täällä leireilemässä ja ja huomenna päästään sitten tositoimiin! Toivottavasti tytöt alkaa pelittää ja meikäläinen muistaisi edes hitusen jotain niistä asioista mitä viimeksi opiskelimme :)