Tänään kävimme näyttelyssä Kangasniemellä. Tuomarina oli Reijo Tuovinen. Jännitti ihan perkuleesti, jalat tärisi kehässä ja hyvä ettei oksennus tullut ennen kehää, örks mitä hommaa! Lupasin myös Lillille että jos suoriudumme hengissä kehästä ulos kunnialla niin Lilli saa ostoskojuista ihan mitä haluaa :D

Tuloksena sitten EH3 ja arvostelu oli tällainen: Veilä hieman hentoluinen hyvät rungon mittasuhteet omaava, Hyvä pää, Hyvä selkälinja, Hyvin kulmautuneet raajat, takaliikkeet hieman ahtaat, Hyvä askelpituus

Väsytin Lillin ehkä liiaksi ja Lilli oli jo vähän väsynyt kehässä, takaliikkeet menee ahtaaksi jos Lilli ei ravaa tarpeeksi lujaa. Tai siis, ne liikkeet on ahtaat takaa mutta kun täysillä pinkoo niin ne takakintut alkaa tehdä paljon leveämpää liikettä. Joten lauantain näytelmissä Lilli saa levähdellä suosiolla häkissä eikä palloilla pitkin ja poikin kokoajan. Matkasimme siis nyt Lappeenrantaan ja täällä olisi taas mentävä sinne kehään tutisemaan lauantaina.

Lilli vähän väisti tuomaria ja minun piti sitten itse esitellä sen purukalusto, saimme myös kommenttia "älä anna niitä nameja, kyllä se tottelee muutenkin"

Menimme sitten Lillin kanssa kojuun ja ostimme Lillille naudankeuhkoa ja vinkuvan korppikotkan! Yritin äsken käydä vielä kävelyllä tuolla Lappeenrannan kylillä, mutta koirat on aika puhki joten eiköhän me tässä aleta vedellä hirsiä. Tässä vielä meininkejä kehän jälkeisistä tunnelmista: