Lylleron kanssa käytiin taas jälkeä ajamassa. Jälki oli n. 500m pitkä ja siellä oli 6 kepakkoa. Hyvinhän se tytteli veti taasen, oli vaihtelevaa maastoa, sammalta, jäkälää ja suopursua. Pakko oli tunkea yksi keppi suopursu pensaaseen ja katsoa nostaako se sieltä keppiä, ja nostihan se. Viimeisen kepin Lilli puski kuonollaan ojaan (keppi oli mättäällä ojan vieressä) mutta pyysin sen kuitenkin tuomaan sen vielä sieltä ojasta minulle. Seuraavaksi pitäisi kokeilla miten onnistuu jäljestää tienylitys, ja varmaan niitä teräviä kulmiakin pitäisi alkaa harjoittelemaan. Jäljen vanhetessa tokoilin Lillin kanssa ja otin paikallaolon myös. Lilli oli koko paikallaolon ihan hiljaa ja rauhallinen, jes. Jäävät liikkeet eivät vieläkään ole hanskassa ja seuraaminen ei ole kovin hääviä joten tuskimpa tälle vuodelle mihinkään tokokisoihin ees lähdetään. Jospa ensi vuona se BH-koe ja muuten pysytellään agiliitelyn ja kaikkien muiden harrastusten parissa. Tokoilu, ainakin yksikseen on tuskaisen tylsää.

Tänään meille tuli Vico briardi hoitoon ja menoa ja meininkiä on riittänyt. Lilli yrittää parhaansa mukaan komennella poikaa ja meikäläinen sitten komentaa Lilliä jolloin se suunnilleen heittäytyy selälleen "siis hä, oot nähnyt väärin, mä oon näin pieni ja kiltti". No on nää onneksi leikkinytkin, molemmat innostuivat uimaan ihan kunnolla ja lenkillä riehuvat ja ajattavat toisiaan aikalailla.

Huomenna olisi tarkoitus agiliidellä. Tuli niin surupuseroon activen treenien kesätauolle että järkkäsin sitten tänne Kiiminkiin meille kouluttajan ja porukkaa sinne koulutukseen. Tykkään vaan edelleen että treeneillä on joku vetäjä, itse kun ei näe omia virheitään eikä keksi järkevää treeniohjelmaa. Sunnuntaina lähdemme taas ajamaan Lillin ja Ellin kera kohti paimennusleiriä. Hauskaa :)