Dippadaa olen seonnut, löysin naksuttimen metsästä (kannattaisi eukolla alkaa harrastaa tarkkuusetsintää) ja sen innoittamana olen alkanut treenaamaan tokoa. Oli vähän puhe että reenaisin tokoa taas talvella mutta Nynny on aivan intona tästä naksnaks-kapineesta. Niin ja olihan mulla tarkoituskin että en ikinä treenaa yksin kotona (en halua toista "kyllä se kotona osaa" koiraa) mutta nyt me tollot ollaan sorruttu ja reenailtu kotona. Ja tosiaankin, kyllähän se nyt täällä osaa jaiks. Ilmoitin Nynnerön myös tokoepiksiin elokuulle että voidaan lähteä kokeilemaan osaako se mitään jos lähtee tästä kotoa johonkin hehee. Elokuussa mennään myös ryhmään tokoilemaan joten onneksi tätä kotitokoilua ei jatku kovin kauaa.

Mietin myös josko ilmoittautuisi syksylle virallisiin, mutta katselen ehkä ensin miten ne epikset sujuu. En tykkää tokosta lajina mutta pakkohan se on päästä itseään rääkkäämään (mahasekasin ja paniikki:)). Myös agiepiksiin ollaan menossa nyt heinäkuussa kokeilemaan. Lylly on vetänyt agissa ihan mukavasti, varmuutta vielä kepeille ja kontakteille niin eiköhän siitä ihan hyvä koiruus tule. Toivotttavasti päästäis tämän vuoden puolella virallisiinki agiliitoihin vielä mukaan. (toiveissa on hyvä elää)

Tommi löysi meille myös pudasjärveltä lampaita mitä saadaa alkaa käydä paimentamassa. Vähänkö helppoa ajaa 70km sensijaa että ajais lähemmäs 300km, tosin ei sitä Kuttukuun tunnelmaa ja Sinikan opetusta taida mikään korvata :) Omia otuksia ei vieläkään meillä ole, koko piha näyttää semmoiselta soramonttu louhokselta, (vain kaivuri puuttuu) joten ehkä me vielä tuunaataan tätä kotia jonkun verran ennen kuin otetaan ne omat elukat tuhoamaan sen kaiken. Paimeneen mennään heti kun keretään. Nyt ei viikonloppuna keritä kun pe on agilitya ja la&su tokovalkka, joskos sitten seuraavana viikonloppuna.

Jälkeä ei olla nyt kauheasti keretty tehdä, mutta jospa sitäkin jossain välissä ehtisi. Hakua ei olla otettu muuten ku tunkemalla jollekkin uppo-oudolle ukkelille pallo/keppi/frisbee ja käsketty sen sanoa hauku. Ja Nynnyhän on haukkunut hienosti ja se on myös repinyt keppiä antoisasti vieraiden ukkeleiden kanssa ja semmosta, eli pientä sosiaalistamista ollaan harrastettu tässä kesärientojen lomassa ;)

Tuossapa vielä linkki missä mie ja Elli paimennellaan. (Kukkahattutäti rääkkää lampaita ;)). Eija- Riitta otti sieltä myös kuvia, niitä en vielä ole saanut sähköpostiini, mutta toiveissa vielä elän että ne sinne E-R muistaisi lähettää.

http://www.youtube.com/user/elessarjewel#p/a/u/1/sM37l__yt0s