Leireilimme siis viikonloppuna Rokualla viileässä mutta aurinkoisessa säässä. Paikalla oli jälki- ja hakuharrastajia näitä sitten treenailimme. Lillin kanssa tehtiin lähinnä jälkeä koska olen nyt ylivarovainen tuon tassun kanssa etten mielellään laita koiraa tykittämään risukkoiseen metsään (Lilli kun saattaa ampua sinne maalimiehelle päin melkoisen lujaa...)

Ensimmäisellä jäljellä oli 7 keppiä, 5 keppiä sieltä löytyi. Jotkut lenkkeilijät olivat käyneet sotkemassa jäljen ja varastaneet samalla pyykkipoika krepit yli puolelta matkalta. Lillin kanssa ei olla ikinä mitään harhajälkiä harjoiteltu ja molemmat oltiin ihan sekasin siellä metsässä että minnekkäs nyt. Iltapäivällä tehtiin uusi jälki ja se tehtiin sitten niin kauas että toivottiin ettei kukaan käy sitä sotkemassa. Tämän jäljen Lilli ajoi mukavasti ja löysi kaikki 6 keppiä. Muutamalla jouduin pysäyttämään vauhdin liinasta että Lylly tajuaisi ottaa kepin suuhun.  Ensimmäinen jälki vanheni n. 3h ja siinä välissä olin maalimiehenä hakutreeneissä ja Lillikin kävi vähän haukkua ottamassa keskilinjan tuntumassa. Harmittaa kyllä kun 3h muhinut jälki sitten oli käyty sotkemassa. Toinen jälki vanheni reilun tunnin.

Illalla meillä oli monenlaista leiriohjelmaa ja kilpailua ja boolia. Kävin myös osallistumassa karaoke kisaan ja pääsin jatkoon. Jatkokisat ois ollut Oulussa mutta päätin antaa Jossun tehdä siitä lipukkeesta lennokin :)

Hurjien leiri-iltamien päätteeksi menimme aamupalalle vasta klo. 10.30 ja sen jälkeen suuntasimme jälleen jälkihommiin. Lillin jäljellä oli taas 7 keppiä ja mukavasti se nosti ne. Viimeisellä kepillä jouduin sanomaan "tuo" kun keppi oli jo haistettu, mutta suuhun se ei sitä ollut ottanut vaan meni ohi. Ehkä Lyllystä tulisikin hyvä jälkikoira jos mie vain jaksaisin sen kanssa hommia tehdä. Ja olipa Rokualla kivat maastotkin, ei läheskään niin vaikeat kuin täällä kotosalla jossa on paljon mätästä ja suopursua. Laittelen vielä jotain kuvia jälkihommista.