Tänään nukuimme Lillin kanssa ainakin 13h putkeen kylkikyljessä ja heräsimme jälleen reippaina lenkkeilemään Vicon ja Mekun kanssa. Vico briardi tulee meille viikonlopuksi hoitoon ja päätimme testailla miten nää kaverukset taas tulevat toimeen. Noh Lillihän yritti komennella poitsua kovasti mutta välillä nää taas ajattivat toisiaan ja leikkivät ja pulikoivat vesiojissa varmaan 20 kertaa. Kyllä oli kauniita koiria.

Sitten ajelimme tottiskentille reenailemaan. Kokeilimme heti miten Lilli reagoi ampumiseen. Leikitin sitä wuballa ja Meku ampui kolme kertaa, Lilli ei reagoinut mitenkään vaan jatkoi vain repimisleikkejä hurjan murinan saattelemana. Loistavaa. Nyt voimme huoletta jatkaa sorsastusta siihen asti kunhan ehkä joskus päästään pk-kisoihin :D Seuraavaksi pitää sitten kokeilla ampumista seuraamisen yhteydessä. Aika huoleton olo kyllä on tämän suhteen, Nynny (Lillin eräs lempinimi) on niin reipas tirpake etten ole koskaan jaksanut edes uskoa että se saattaisi pelätä ampumista.

Otin Lillille aluksi noutoa. Muuten sujuu hyvin mutta eteentulo saisi olla vielä varmemmalla pohjalla. Siirtyminen edestä sivulle on alkanut jotenkikuten jo sujua. Sitten vein Lillin paikalla oloon siksi aikaa kun Vico ja Meku tekivät juoksusta seisomiset, seuraamista, tasamaanoudon, hyppynoudon, A-esteellä noudon sekä eteenlähetyksen. Lilli oli siis ihan hyvän tovin paikallaolossa. Harmittavasti se kääntyi istualleen katsomaan kun Vico lähti eteen lähetyksessä niin kauas ettei Lilli sitä enää nähnyt. Muuten sitä ei kyllä haitannut mitkään lentävät kapulat yms. Korjasin sen vielä hetkeksi maahan.

Lillin kanssa tehtiin pikkupätkä seuraamista, maahanmeno, luoksetulo ja seisominen. Harjoittelimme myös ensimmäistä kertaa hyppynoutoa n. 50cm korkealla esteellä. (en kehdannut laittaa korkempaa estettä koska panikoin vieläkin sen tassun kanssa) ja tadaa Lilli osasi sen hienosti. Edelleen luovutukseen pitää saada vielä varmuutta, mutta muuten se menee aika kivasti. Ehkä pitäisi sitä korkeutta käydä taas hyppyyttämässä tässä joku päivä kunhan uskaltaa.