Torstaina aamusta läksimme kokeilmaan vepeä. Lilli oli aluksi hyvin ihmeissään mikä ihmeen vekotin se kumivene on. Soutuveneellä ollaan kyllä veneilty vaikka ja kuinka mutta tämä hökötys on tietysti ihan erilainen. Aluksi viskelin Lillille damia veteen ja sitten läksimme ajelulle. Sitten vaihdoimme Jossun veneeseen ja itse jäin rannalle. Hyvin se Lilli sieltä veneestä hyppäsi ja ui rantaan. Tämä toistettiin muutamaan kertaa ja sepä oli sitten siinä. Ei lähdetty tekemään mitään vaikeampia liikkeitä koska pitää ensin tutustua siihen kummalliseen veneeseen paremmin :) Tommi heti innostui että meillekkin täytyy ostaa oma vene että se voi jatkaa tätä harrastusta paremmin.

Iltapäivällä sitten reenailimme jälkeä Karoliinan ohjauksessa. Teimme melko lyhyen jäljen missä oli teräviä kulmia sekä yksi 45 asteen kulma. Lilli menee aina kulmasta ensin ohi ja sitten alkaa tehdä pyörivää liikettä ja etsii taas jälkeä. Jospas se tästä. Teimme jäljelle myös lyhyen janan ja se meni ihan sikahyvin. Neljästä kepistä yksi jäi jäljelle koska Lilli ei ottanut sitä suuhunsa (mentiin kyllä sen päältä)

Illalla oli ohjelmassa agikisaa sun muuta. Osallistuimme jokeriradalle ja voitimme hienon hihnan. Palkintoja oli mistä valita ja tietysti otin hihnan koska meillä on aina hihnat hukassa. Perjantai aamusella teimme vielä esineruudut. Lilli haki kaksi esinettä mutta meni vähän sekaisin siitä kun Jossu vei esineet ruutuun. Laittelen kuvia ja lisää turinoita myöhemmin. NYT NIMITTÄIN LÄHDEMME HAKEMAAN MEILLE LAMPAITA!