Eilen päätimme siirtää tämän iltaiset treenit myöhemmäksi paahtavan kuumuuden vuoksi. Sattuikin sitten oikein kiva sää illaksi, lämmin mutta hitusen tuuli eikä ollut enää niin karsea helle.

Aluksi katsastettiin seuraamista, Lilli jätätti koska minä kyyläsin sitä (todella yllättävää...) koira vaan on niin penteleen pikkuinen että en vain osaa olla katsomatta tuleeko se mukana vaiko ei. Tehtiin sitten niin että Elina kertoi milloin palkata ja mie yritin pitää päätä suorassa. Pitäis olla kentälläkin ne peilit mistä voisi katsoa miten sujuu. Positiivista oli perusasennot, ne oli suoria ja näpäköitä. Harjoiteltiin myös käännöksiä. Olen aina tottunut kääntymään vasemmalle vasen jalka edellä ja nyt ehkä hoksasin että se ei Lillin kanssa ole paras mahdollinen vaihtoehto. Se vaan kun monta vuotta tekee jonkun asian samalla kaavalla on hieman vaikea lähteä muuttamaan. Ehkä pitäisi harjoitella ilman koiraa tätä asiaa. Ennen seuraamista harjoittelimme jälleen luoksepäästävyyttä, siinä Lilli oli ihan hienosti mutta naamalla oli selkeesti ilme "onko tuohon nyt pakko tulla tuon tätin norkoilemaan koska tykkään vain napottaa tässä perusasennossa ja tuijottaa äiskää"

Sitten pieni tauko ja päätin kiusata vielä lisää itseäni ja otin aiheeksi eteentulon. Siinäkin minä tolvana aina kyttään koiraa liikaa joten hyvä oli olla sanomassa jälleen kerran että pää suoraksi! Palkkasin ensin Lilliä eteentuloon niin että istuin tuolilla ja siitä vapautin nakkaamalla namin sille kopilla. Sitten otimme eteentuloja niin että seisoin ja hyvinhän ne menivät. Sovimme omatoimi treenit ensi sunnuntaiksi, pakko olla joku kyyläämässä minua etten kyylää koiraa. Paikallaoloa on myös hyvä harjoitella porukassa ja myös sitä että joku outo ihminen kulkee takana liikkuroimassa kovaäänisesti. Ja mie kaistapää menin ilmoittamaan Lillin syksyksi virallisiin, ei nyt auta kun melkosesti ryhdistäytyä hihhei.