Lillillä on ilmeisesti valeraskaus meneillään koska se on aloitellut pesänrakennusta paikkaan jos toiseen. Ensin homma alkaa sillä että etsitään joku lelu pennuksi. Sitten aletaan rakentaa pesää. Pesäaineksiksi käyvät mm. peitot, makuualustat ja hiekka. Siellä sitten haudotaan ja vahditaan ettei kukaan outo pääse kallisarvoisia pentuja varastamaan. Pesä oli aluksi meidän makkarissa, sitten autossa ja tänään sitten kuistin alla. Kuistin alle piti käydä ensin varastamassa koiranmuotoinen treenilelu autosta poikaseksi. Rasittavaa! Kohta se alkaa varmaan hautoa jotain kenkiä koska olen ottanut kaikki pehmoiset lelut parempaan talteen.

Agilitya reenailimme perjantaina Netan johdolla. Paikalle ei päässyt muita kuin Lilli ja siskotyttö Mina. Teimme kolmea erilaista pientä rataa. Alkoi sataa kaatamalla. Radat menivät mukavasti mutta lähdössä istuminen oli hieman tympeää kun satoi. Muutenkin Lilli oli aika rauhallinen koska oli reuhkannut jo koko päivän ulkosalla.

Tänään sitten lähdimme Elinan vetämään tokoon. Alkuun luoksepäästävyys, Lilli yritti ensin nuuskia mutta pysyi kuitenkin paikoillaan. Sitten paikalla oloja, naapurissa makaava kihara päätti lähteä tutustumaan Lilli-neitokaiseen kenties kosioaikeissa. Yritin mennä eteen mutten ihan kerennyt, Lilli sitten nätti aikasen reippain elkein ettei ollut juuri nyt millään morsmaikku tuulella "ärrinmurrinräyhräyh". Kun kosio matkalainen saatiin takaisin paikoilleen teimme Lillille paikallaoloa häiriössä, juoksentelin ja nakkelin lelua yms. Hyvin pysyi.  Seuraavaksi syyniin sivulle tulo erilaisin vinkein. Ihan mukavasti se meni, vauhdikas meno taitaa olla Lillin mieleen näissä. Sitten reenailimme nopeita maahanmenoja, Lillillä kyllä on hyvä tekniikka ja melko nopeakin se on, konaisena liikkeenä kun tehdään maahanmenoa niin silloin se joskus hidastaa menoaan, joten treeni tuli ihan tarpeeseen. Lopuksi vielä teimme kontaktiharkkaa niin että häiriköimme toinen toisiamme. Lillin piti välillä aina tarkistaa ettei se kosiomatkalainen vain ole liian lähellä, mutta muuten meni mukavasti. Sitten vaan kovasti leikkiä ja saimme riehkata myös muiden häiriönä.