Tokoiltu on taas jonnin verran. Kotona treenit meni tiistaina ihan nappiin, Lilli osasi kaiken; sisällä mellastavat, haukkuvat, ovea raapivat  ja piipittävät tollot Jami ja Elli vain lisäsivät seuraamisessa virettä. "Nyt mä seuraan tuota maailman tappiin asti ettei se vaan vaihda noita tolloja tänne treeneihin"  Lilli varmaan ajatteli. Jäävät onnistui ilman hiippailua ja maahanmenot oli nopeita. Luoksetulokin oli hyvä ja eteentulo suora. Keskiviikkona sitten Lilli oli mukana pentukurssilla näyttämässä sivulletuloa, nopeita maahanmenoja ja pujottelua. Sitä ärsytti suunnattomasti jos joku pentukoirista haukkui. Kurssin jälkeen vielä treenailimme vielä Satun ja Kertun kanssa ja sekin häiriö oli hyvin paha, piti kokoajan varmistaa missä se kaveri menee ja miten sillä menee. Eli vähän vilkuilla ympäriinsä. Paikalla olo meni mukavasti kuitenkin, siinä Lilli oli aika rauhallisen näköinen kun kaveri oli ihan vieressä niin sitä ei tarvinnut vilkuilla että missähän se on.

Eli kotona osataan ja keskitytään mutta uusien koirien kanssa onkin sitten hankalampaa. Pitää varmaan alkaa suunnittelemaan joitain random-reeniporukoita että olis joka kerta jotain uusia koiria mukana. Omiin treeniporukoihin kun tottuu niin äkkiä näköjään.

Tänään aloitimme agiliidot jälleen activella. Ohjelmassa oli valsseja ja takaleikkauksia kahdella eri radalla. Olimme vierailijoina eri ryhmässä ja koirat olivat ihanan rauhallisia ja hiljaisia. Lillikin oli siis hiljaa ja rauhallinen, jee. Mitä nyt putkessa piti vähän mölytä kun siellähän on tunnetusti niin kivaa. Sivusuuntaan irtoaminen ja takaleikkaukset on yleisesti meille vaikeita juttuja. Huomenna jatkamme taas oman agiryhmämme parissa ja saa nähdä lähteekö tuo mölytoosan volumenappula jälleen kovemmalle...