Minä olen siis se mielipuoli, ei Lilli. Ilmoitin meidät jo toisiin tokokisoihin syksylle. Huhhei, tainnu lääkkeet jäädä napsimatta tai jotakin :D Tänään siis tokoiltiin Seijan avustuksella. Alkuun kehääntulotarkastus ja luoksepäästävyys, nyt Lilli oli aika kivasti jo sivulla, ilmeisesti muisti että Seija ei lähde pois ennen kuin siinä sivulla vain napottaa. Paikallaolossa oli ehkä hitusen liikaa virettä päällä ja Lilliltä pääsi semmoisia pienenpieniä huokausääniä. Pysyipä kuitenkin ja oli skarpin näköinen. Nostaminen ei taaskaan onnistunut joten sitä täytyy nyt alkaa harjoittelemaan että saadaan tuo otus ylös sieltä ilman lisäkäskyä tai käsiapua.

Seuraavaksi otimme hyppyä ja homma meni hyvin siihen asti kunnes nakkasin vahingossa Lilliä päähän naksuttimella. Tosi kiva lentävä palkka kun kova mötykkä lentää ensin koiraan ja sitten siitä kolahtaen hallin lattialle. Yritimme pelastaa tilanteen leikkimällä vinkuvalla korppikotkalla oikein urakalla. Kaikkea sitä sattuukin.

Seuraavaksi seuraamista jossa tapahtui ohjaajan ennakointia, luulin että pitää käntyä vasemmalle vaikka olikin vuorossa täyskäännös oikealle. Noh, koira ainakin teki ihan hyvin hommia mitä sitä peilistä kyyläsin. Sitten katsotiin jääviä joissa annoin vielä Lillille vartaloavun kääntymällä hieman koiraan päin. Mitenhän nämä nyt saisi pois tästä pikkuhiljaa...?

Loppuun vielä luoksetulo, Lilli laukkasi ensin hyvin, sitten kun makaava Oiva-koira tuli kohdalle n. 3m päässä siis makasi niin Lilli vilkaisi oivaa ja puotti sitten raville. Huh miten häiriöherkkää. Otettiin sitten riekkumista lelun kanssa luoksetulossa että saatiin tyllerö hyvälle meiningille, eihän sitä nyt kehtaa juosta kovin kovaa jos toinen makaa lähettyvillä, vaikka mitä saattaa tapahtua :)

Kotona ollaan paimenneltu pieniä pätkiä. Yritetty harjoitella hallintaa koska Lilli on nyt NIIN syttynyt lampaisiin että ei meinaa niistä katsetta irti päästää. Karsinassakin kun ne ovat niin Lilli kyylää raosta niitä ja heiluttaa häntää ja mielellään ottaa vielä pyrähdyksiä niitä päin. Enää muutama viikko Sinikan kurileirille :) Uskon että Lilli on taas vieraassa paikassa vähän rauhallisempi, kotona sillä on ehkä isompi ego niin se täällä uskaltaa pullistella lampaille enemmän. Saas nähdä miten meidän käy.