Niin, meikäläinen alkaa olla yöihminen, eli liian myöhään aina hereillä ja aamulla sitten on hankala herätä (olen siis iltaisin duunissa) :) Eevan kanssa sovittiin eilen että mennään klo. 11 aamulla kentälle ja piti laittaa herätyskello soimaan että varmasti en nuku pommiin. Kentällä otettiin sitten vähän agia, molemmat siskokset oli aika hurvittelu tuulella eli kaikenmoisia pikkukämmejä sattui. No ei se aina niin täydellisesti voi mennä hehee. Mietin myös että pitäisi varmaan alkaa antamaan jotain merkkejä että millon mennään kontaktille ja milloin putkeen jos ne ovat ihan liki toisiaan. Mietin jos kontaktille olisi käsi ylhäällä ja putkelle käsi alhaalla, saas vaan nähdä miten alkaa pelittää jos ja kun tätä alamme kunnolla harjoitella, periaatteessa koiran pitäisi osata erottaa käskytkin mutta eihän se aina ole niin helppoa ;)

Tiistai-iltaisin klo. 21 meillä alkoi sitten Seijan toko. Reenit meni melko kivasti, hyvä vire oli koko reenin ajan. Löysimme aivan ihanan pallon ja siitä riittikin sitten riemua vaikka ja kuinka pitkäksi aikaa :) Alkuun otimme seuraamista ja saimme kommentiksi "Allanilta ois tullut kymppi" eli ihan jees :) Luoksepäästävyydessä Lilli yritti väistää ja teimmekin tätä monenmonta kertaa. Hyppyä teimme myös useaan otteeseen ja sehän meni ehkä parhaiten, kiitos upean pallon. Lilli hyppäsi hienosti aina ekalla käskyllä ja jäi seisomaan koska tiesi että se kannattaa koska se ihana pallo lentää sen jälkeen. Mukavaa kun tämä hyppykin viimein edistyy. Loppuun vielä paikallaolo n. 2-3min ja sekin meni ihan näppärästi.

Tänään sitten kävimme aamusella käyttämässä lampaita laitumella kera hulivili-Lillin. Taas sai paukutella pullolla melkoisesti ettei Lilli ois syönyt niitä. Nuori neiti Ruusunen on myös melko hauska otus, se saa pömeleitä ja juoksee roodeo pukkilaukkaa pitkin pihaa kun sillä on niin kivaa. Onneksi se ei ole vielä saanut pömeleitä silloin kun Lilli on kehissä, voisi olla että Lilli liittyisi sen hulinakerhoon aika pian mukaan. Illalla tehtiin myös minimaalinen jälki missä harjoiteltiin vain kepakoitten nostamista. Kauhia reeni-into päällä, tarvis lisää nuita otuksia :) Jamin kanssa ollaan jotain tokoiltu, se vaan on niin kova höösäämään että hyvä jos yksi jalka sillä on maassa kun se esim. seuraa, minusta on myös tullut niin pikkutarkka piipertäjä että Jamin seuraaminen on minulle ihan liian vinoa joten joudun kokoajan korjaamaan sitä imuttamalla. Mitähän järkeä ees korjata  10-vuotiasta koiraa joka on tokonsa jo kisannut ööh?