Eli tokoa ja agia! (Niin ja tietysti paimennellaan omaa katrasta pitkin peltoja vaihtelevalla menestyksellä...) Perjantaina meillä oli toiset activen harkat ja ne menivätkin jo hieman näppärämmin. Rataharkassa hioimme sivusuuntaan irtoamista ja takaleikkauksia sekä lelupalkkausta. Pitää alkaa enempi palkkailemaan lelulla. Kepit ja kontaktit meni mukavasti, yritän nyt aina revitellä täysiä molemmille esteille että saatas sekin puoli kuntoon.

Tokoa käytiin ottamassa sunnuntaina Elinan ryhmässä. Ilma oli kuuma ja koira aikas vetelä. Alkuun otimme luoksepäästävyyden, se meni ihan mukavasti. Sitten hyppyä, Lilli oli aika vetelän oloinen, no malttaapa ainakin seistä paremmin kun ei ole mihinkään kiire. Luoksetulo meni jo paremmin, siinä tein Lillille hämyjä ja saatiin aika vauhdikas luoksetuloa kuumuudesta huolimatta. Lopuksi vielä otimme porukassa paikalla olon. Otin n. 3 minuutin paikallaolon, vieressä oleva bokseri antoi hyvää häiriötä koska ei malttanut juurikaan jäädä paikoilleen pitemmäksi aikaa laisinkaan.

Tänään harjoittelimme vähän hyppyä lisää ja meni jo kivemmin kuin eilen. Otin myös keppejä ja pientä ohjauskuvio treeniä, mm. päältä juoksua ja takaakiertoja. Huomenna olisi sitten Seijan toko ohjelmassa ekaa kertaa. Loppuviikosta sitten hakua ja agia. Jälkeäkin pitäisi ehkä joskus tehdä kun jaksais, yksin vaan on niin tylsää lähteä jälkimetsille. Elli ja Jami on meillä edelleen hoidossa, aika raskasta on. Jami keksi mm. tänään piipata putkeen n. 30minuuttia kun keitin lihoja, vaikka oli juuri syönyt niin ei pitänyt nälkäkään olla. Ei auta suihkupullot, komentaminen, rökittäminen tai uhkailu, uloskaan en viittinyt nakata kun sieltä tulee aina mukana semmonen litra hiekkaa ja olin juuri imuroinut. Onneksi nuo tuo suohirviö ja ruoskahäntä haetaan parin päivän päästä täältä pois.

Mietiskelin tässä alkaisko barffaamaan. Saatiin taas niin hyvä satsi lihaa että melkeen voisi jättää nappulat vähemmälle. Pitäisi varmaan vaan terästäytyä asiassa ja laskeskella ja suunnitella oikeanlainen ruokavalio. (vinkkejä otetaan vastaan) Syksyllä saadaan myös aina niin paljon luita kuin pakastimiin vaan ikinä saadaan mahtumaan. Että periaatteessa tulisi halvemmaksikin kuin tuommoisen 65e per säkki maksavan ruuan syöttäminen.