Tänään sitten läksimme tokoepiksiin. Tuloksena hirveetä jäykistelyä ohjaajalta ja 167pistettä ja sijoitus 2! Lilli oli myös ihan raivona kehääntulo tarkastuksesta koska hänen hienoon persuksiinsahan ei mitään papereita tungeta, ainakaan ihan heti. Säännöt meni niin että palkkauksesta lähti aina piste pois, päätin olla palkkaamatta jos koiran vire vain kestää. Paikallaolon jälkeen toki kävin riehumassa wuban kanssa kehän ulkopuolella.

Tässäpä rivi ja kootut selitykset:

Luoksepäästävyys: 9 (hieman väisti)

Paikallaolo: 10 (hyvin meni vaikka satoi vettä)

Seuraaminen kytkettynä: 9 (koira ok, ite kyyläsin koiraa ja vasen käsi oli ku rautakanki)

Seuraaminen vapaana: 9,5 (koira ok, ajattelin mielessä "liikuta käsiä", puolipistettä lähti siitä kun taisin taas katsoa koiraa..)

Maahanmeno: 5 (jäi ekalla käskyllä seisomaan joten ohjasin koiran kädellä maahan)

Luoksetulo: 7 (Lilli ei uskaltanut tulla eteen koska kuulemma kun se oli tulossa eteeni niin aloin nojata eteenpäin ja Lilli jäi sitten eteen seisomaan, hyvä meikä...)

Liikkeestä seisominen: 7 (annoin voimakkaan vartaloavun samalla kun sanoin seiso)

Hyppy: 9 (koira teki hienosti, itse kuulemma samalla kun sanoin "hyppy" niin liikutin ylävartaloa eteenpäin)

Kokonaisvaikutus 9 (koira hyvä, ohjaaja jännittynyt)

Eli pitäisi varmaan nyt kisailla reippaasti enemmän että saisi tuota kisajänskätystä pois. Oon kauhusta kankea ja unohdan kaikki muistisäännöt ja sekoilen ja kiikaan äänen kanssa yms. Onneksi ei sentään mene mahasekasin toisin kun silloin kun ollaan hevosen kanssa kisoissa. Argh.

Tuomarina siis Sirja Dimitroff ja onneksi hän sanoi että Allanilta oltais saatu paremmat pisteet :) Saa vaan nähdä mitä se Lilli siitä juoksutarkastuksesta tulevaisuudessa tuumaa että päästäänkö ees kehään asti. Vaan ei se nyt auta kuin jatkaa reenejä ;) Videossa pätkiä seuraamisesta.

www.youtube.com/watch