Nynnerön kanssa on nyt ilmoitauduttu kolmiin tokokisoihin. Eli suunnitelmissa oisi hakea se TK1 jossain vaiheessa. Ja suunnitelmissa oli lopettaa sitten tokoilu hetkeksi mutta mites tässä kävikään huups...Eli ilmoittauduin juuri tokovalkkaan viikonlopuksi missä haluaisin katsastaa avon asioita. Ei pitäisi suunnitella mitään koska aina vaan muutan suunnitelmia erilaisiksi. Koska Lilli on taitava tokokoira niin miksipä toisaalta hyljätä tätä hommaa.

Eilen kävimme omikseen agiliitämässä kera Sinna whippetin ja Lillin. Kepit meni vähän hitaalla tempolla mutta muuten meni ihan mukavasti. Videoita löytyy naamakirjasta, muualle en ole niitä jaksanut laittaa kun en oikein tiedä mihin niitä voisi laitella. Tytöt myös juoksentelivat yhdessä hyvät alku- ja loppuverkat. Kaikista kivoin leikki on tunkeutua yhtä aikaa putkeen, oivallinen kaksikkko.

Ilmoittauduin myös 4 startin verran paimennuskisoihin ensi kesäksi. Toivottavasti saadaan legejä ja titteleitä :) Jos ei saada niin ainakin hyvää kokemusta :) Ja varmaan pitää hullulla varata paikan myös ASCAN kisoihin, joku viisas voisi kertoa sitten minulle kunhan niihin voi ilmoittautua.

Tässä vielä kuvatuksia:

Kiitos kuvaajana toimineelle Kastehelmelle :)