Viikonloppuna olimme Lillin kanssa Elinan vetämässä tokovalkassa. Tarkoituksena oli siis katsastella vähän avoimen asioita. Lauantaina katsoimme seuraamista sekä teimme piilopaikalla olon. Lillihän päätti nousta istumaan kun äiskä on piilossa (sehän ei varmaan silloin näe mitä tapahtuu...) ärrinmurrinräyh! Katsastimme myös kaukot ja niissä hinkkailimme tekniikkaa, hyvin meni ja sieviä vaihtoja teki.

Sunnuntaina teimme seuraamista häiriössä mikä onkin hyväksi koska Lilli viimeksi katsoi kaartiota epiksissä ja molemmissa seuruissa siitä lähti puoli pistettä poisa. Teimme myös paikallaolon häiriössä niin että kouluttaja kävi "häiritsemässä" ja niin että kukin vuorollaan kutsui koiran pois rivistä kun muut olivat maassa. Lilli oli hyvin :) Sitten katsastimme noutoa ja edelleen harjoittelimme pitämistä niin että Lilli ei alkaisi jäyhää kapulaa. Lopuksi meillä oli vielä temppukilpailu ja Lilli voitti sen ja sai upean vaaleanpunaisen patukan. Lillihän ei osaa yhtäkään temppua joten aika onnenkantamoinen :) No ainakin sai nauraa kun piti siellä maassa mörmeltää koiran kanssa ja Lilli oli ihan villinä moisesta.

Muuten ollaan harrasteltu päivittäistä "lampaat ulos, lampaat sisälle" hommaa, pyöräilty, ja kävästiin me viime viikolla nätössäkin harjoittelemassa koplailua. Tällä viikolla olisi ohjelmassa ainakin liitelyä ja tokoharkat. Jos oisin reipas niin jälkihommiakin voisi harrastella.