Tänään läksimme Lillukan kanssa tokokisoihin. Saaliiksi saatiin siis 183pistettä. Numeroita en tarkalleen muista ja lappukin varmaan jo jossain roskapöntössä. Tässä kuitenni jotain lätinää kokeen kulusta:

Luoksepäästävyys: Lilli istui paikoillaan hyvin mutta painoi päänsä minun jalkaa vasten "äiti miks toi ukkeli ei voi jo mennä pois, aika kauan se on jo silittänyt" 10?

Paikallaolo: ei noussut ekalla käskyllä maasta ylös (onpas yllättävää...) 9

Seuraamiset: Hieman liian pitkiä pätkiä vielä Lillille että jaksaisi pistää parastaan näissä, oisko tullut 9

Jäävät: loppuperus asentoihin käytin käsimerkkiä koska en halunnut enää epäonnistuneita sivulle tuloja, taisin myös mulkaista koiraa molemmilla kerroilla sen jälkeen kun annoin käskyn (pitäs vissiin ehkä luottaa jo enemmän koiraan...) 8 ?

Luoksetulo: hyvä ja ilonen 10

Hyppy: 10?

Kokonaisvaikutus: 10?

Suorituksen jälkeen Lillukka sai lihapullaa ja siirryimme takakentälle revittämään muutaman putken läpi. Mukavat kisat ja mukavaa porukkaa oli paikalla. Hienoja suorituksia näkyi myös muilla ausseilla joita oli peräti 4 kipaletta kisaamassa. Hyvä aussiet! Ruutana tuli meille taas hoitolaiseksi ja me ollaan jo ihan helisemässä kun toinen on niin kauhea halipulapusipusi-veikko. Kokoajan pitäs päästä rapsuteltavaksi, Lillistä oli myös ehkä kamalinta mitä voi tapahtua kun Ruuti löysi Lillin vinkuporsaan ja pilisteli se suussa pitkin taloa.

Huomenna ajattelin tehdä jäljen jonka kulun muistan enkä eksy jos koira sattuu hukkaamaan jäljen. Toivotaan siis että muistan, jospa vaikka yrittäisi mennä jonkun metsätien suuntaisesti eikä hirveää koukeroa mihin sattuu kuten pe...