On se vain tuo toko jännittävä laji kun jännitttää jo treeneissäkin. Kävimme ottamassa porukassa paikallolon kisaporukalla ketkä ovat tulossa Kiimingin tokokokeeseen. Alkuun luoksepäästävyys jossa otimme treeneissä mukaan olleen miehen tekemään luoksepäästävyyden. Lilli ei väistänyt ollenkaan ja saikin napukan palkinnoksi tältä "tuomariltamme". Jossu myös pyyhki paperilla Lillin persausta että tulisi sitäkin harjoiteltua. Paikallaolossa Lillin viereinen koira alkoi pöhisemään ja haukkumaan ja sitten nousi. Lilli ei onneksi lähtenyt pöhinään mukaan vaan pysyi hienosti paikoillaan. Kyllä se vaan pentele jännittää että oma koira saa olla rauhassa siellä paikoillaan, toivottavasti kokeissa ei satu mitään ikävää.

Reenailimme torstaina myös kontakteja kontaktiestekurssilla. Pienellä A-esteellä teimme toistoja niin että koiran piti pysyä 2o2 asennossa kun kouluttajamme mm. vingutti lelua, heitteli lelua, sanoi "vapaa" yms. Lillerö oli onneksi fiksu koira ja ymmärsi ettei tällaisiin ällyytyksiin kannata langeta :) Hienosti se meni vaikka ensimmäistä kertaa kokeilimme nuin pahoja häiriöitä. Ideana siis että kisatilanteessa kontaktit olisivat tosi helpot, reeneissä vaikeat. Lopuksi otimme vielä pari kertaa keinua, sekin meni ihan näppärästi.

Sunnuntaina olisi tiedossa sitten Kassin hallin sisäänajoa koska menen la möllitokoihin ja su mölliageihin. Möllitokot on nyt onneksi semmoiset että saapi palkata koiraa, aijonki pitää siellä melkoiset kekkerit Lillukan kanssa.