Tänään sitten jatkoimme kassin halliin tutustumista liitelyn merkeissä. Osallistuimme mölliradalle ja kilpailevien radalle. Möllirata oli meille liian hankala; ohjaaja sekosi alkuperäisistä suunnitelmistaan (en ees tiedä oliko mitään järkevää suunnitelmaa koska radan pystyi ohjaamaan niin monella eri tavalla) kontakti menivät kuitenkin kivasti (JEEE!) ja pääsimme maaliin asti. Sijoituimmekin kolmanneksi, ilmeisesti tämä rata oli muillekkin hankala. Lilli sai luun palkinnoksi.

Kilpailevien radalla oli sitten oiket säännöt voimassa, Lilli päätti kävästä koskemassa A-estettä kun piti mennä kohti keinua, siitä sitten hylsy. Mutta hyvä rata; takaleikkaukset onnistuivat, kontaktit onnistuivat ja kepitkin (JEEE) joten eipä haitanne vaikka hylly rapsahti. On se vaan tuo Nynnerö kiva agiliitokoira :) Eli nyt on ainakin tämä uusi halli korkattu huisin hyvin mielin. Video radalta löytyy naamakirjasta. En edelleenkään ole jaksanut laitella videomatskuja muualle.

Huomenna Lilli voisi vain olla kotona ja lorvia :) Meikäläinen voisi pähkäillä ilmoitanko koiruuden BH-kokeeseen. Olisi kuukauden kuluttua. Muuten varmaan menisi näppärästi, mutta liikkeestä istumista ei olla otettu nyt aikoihin. Eikä liiemmin myöskään pitkiä paikallaoloja niin että minulla on selkä koiraan päin. Pitää nyt harkita ilmoittaisiko nyt tuonne vai odottelisko kevääseen.